Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 merhabalar aranıza bende katılacağım,eğer bir problem çıkmazsa saat 13.00 gibi en geç aranızdayım :) şimdiden heyecanlandım erahm kha'an of RIP (SWG)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hoşgele :D[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 daha patch varmış, hiç hesaba katmamıştım :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 fazla uzun değildir emin ol en fazla 10mb flndır ? (mı? :))[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 116 ydı hehe[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Seslen görüşelim - bir defender kasmayı düşünüyorum alt levellarda seninle beraber takılabiliriz. AdaSu ismim. /tell adasu, selam dersen yanına gelirim çok yoğun bişeyin içinde değilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 tamam benim için uyar, cumartesi pek oynıyamadım ama pazar günü kasıp anca level 11 oldum, vay be benim en çok hoşuma giden gerçektende senden +1 level olanlarda problem yok ta diğerlerini öldürmen tek başına çok zor +2 için, +3 ve üstü için imkansız gibi hehe hafta içleri pek oynıyamıyabilirim ama, ahh be keşke staj olmasaydı evde yan gelip yatacaktım :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 Ağustos 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar