ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Sony Vaio bir laptopum var, vgn-ns21/m modelinde. Dün kendisinin touchpadi, laptopı şarjdan çıkartınca çalışmamaya başladı. Geri takınca düzeldi. Bugün ise şarjdan çıkartınca gene çalışmadı, şimdi şarja taktım ancak hala hiçbir tepki vermiyor. Problem neyden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bilgisayara cok fazla guc ceken usb aygit bagli olabilir mi? bide device manager dan , calismiyorken touch pad in durumuna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Daha doğrusu şimdi fark ettiğim üzere sağ tık çalışıyor, sol tık ve touchpad yüzeyi çalışmıyor. Neden olduğuna dair hiçbir fikrim yok açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yazılımsal mı değil mi diye başka bir işletim sistemi üzerinde hızlıca test etmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 driverını kaldır, yeniden yükle? o da sonuçta bir aygıt diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 - Başka işletim sistemi üzerinde deneyemem - Driveri kaldırıp yeniden yükledim düzelmedi, sistem geri yükleme yaptım yine düzelmedi. Dün gece kapatmıştım bilgisayarı, bu sabah açtım tekrar; hem touchpad hem de sol tuş çalışıyordu sabah evden çıkmadan önce. Anlayamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 biraz önce tamamen tesadüf eseri, bir forumda aynı problemden bahseden bir mesaj gördüm. aklıma bu topic geldi. tasarım hatası falan olabilir. bence git garanti kapsamında mı neyse yapsınlar. said: SONY. My touch pad stopped working a few weeks after buying the damn thing...Luckily I was able to get a new one. (This seems to be a common Fault) Performance wise I can only talk about my experiences but so far Its a work horse and i can do quite alot.....but I,ll never buy another Sony again. http://www.gearslutz.com/board/rap-hip-hop-engineering-production/199898-laptop-review-music-production.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oscar1982 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 benim vaiomdada aynı sorun oldu arkadaşlar. henuz alalı 2 hafta oldu ama 3. gün mousepad sol tuş çalışmamaya başladı ve pad kısmında tıklama yapmadı. daha sonra kendiliğinden düzeldi ancak şimdi yine aynı sorunla karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar