Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 daha evvel açıldıysa şimdiden özür dilerim bana yeni geldi çünkü:) Bir işsiz Microsoft'un temizlikçi için verdiği iş ilanına başvurur.Personel şefi kısa bir iş görüşmesini takriben sonra şunu söyler: -İşe kabul edildin,bana e-mail adresini ver,sana başlama tarihini ve getireceğin evrakları bildireceğim. Adam boynu bükük bir şekilde bilgisayarının ve e-mail'inin olmadığını söyler. Personel şefi bu durumda yaşayan birisi olarak düşüşünülemeyeceğini ve yaşamayan birisini de işe alamayacağını adamın yüzüne vurur. Adam ne yapacağını bilmez ve kırgın bir şekilde ve cebinde10$ ile dışarı çıkar.Hale gidip 10kg domates almaya karar verir, kapı kapı dolaşıp domatesleri satar ve sermayesini 2 katına çıkarır.Bu işi 3 kere daha yapar ve sermayesini 160$'a yükseltir.Artık bu şekilde yaşamını devam ettirebileceğine kanaat getirir.Her sabah evinden biraz daha erken çıkar ve daha geç döner.Her gün parasını katlamakla meşguldür.Kısa zaman sonra bir el arabası satın alır.Daha sonra bunu bir kamyonla değiştirir.Bir süre sonra bir sevkiyat filosunun sahibidir artık. 5 yıl sonra ABD'nin en büyük gıda distribitörü olmuştur.Artık ailesini ve geleceğini düşünür ve hayat sigortasına başvuru.Görüşmenin sonunda sigortacı teklifini göndermek üzere e-mailini ister. Adam e-mail'inin olmadığını söyleyince sigortacı şöyle der: Çok tuhaf, bir e-mailiniz olmadan böyle bir imparatorluk kurmuşsunuz, hele bir de e-mail'iniz olsa ne olurdunuz kimbilir... Adam düşünür ve cevap verir: Microsoft'ta temizlikçi... Kıssadan hisse1:Internet yaşam için bir çözüm değildir. Kıssadan hisse2:Eğer e-mailin yoksa ve çok çalışırsan $milyoneri olabilirsin. Kıssadan hisse3(bu kısmı beni ilgilendiriodu:) : Bu mesajı e-maille aldığına göre temizlikçi olma olasılığın $ milyoneri olmana göre daha yüksek.:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iimiş :)[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence okadar domatesle ketçap ve salça üretse daha zengin olurmuş :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ardeth valla yine bomba gibi indin valla helal olsun!:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ne anladım ki yine sermayenin adamı olmuş bu onun yerine devrim yapsaymış amerikada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 huehue lol guzelmis=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bide bu hikayenin farklı versionu vardı: Bir işsiz Microsoft'un temizlikçi için verdiği iş ilanına başvurur.Personel şefi kısa bir iş görüşmesini takriben sonra şunu söyler: -İşe kabul edildin,bana e-mail adresini ver,sana başlama tarihini ve getireceğin evrakları bildireceğim. Adam boynu bükük bir şekilde bilgisayarının ve e-mail'inin olmadığını söyler. Personel şefi bu durumda yaşayan birisi olarak düşüşünülemeyeceğini ve yaşamayan birisini de işe alamayacağını adamın yüzüne vurur. Adam ne yapacağını bilmez ve kırgın bir şekilde ve cebinde10$ ile dışarı çıkar.Hale gidip 10kg domates almaya karar verir, kapı kapı dolaşıp domatesleri satar ve sermayesini 2 katına çıkarır.Böyle böyle zengi olacağınımı sandınız?Tabiki hayır.O parayla loto oynar ve zengin olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 seninki daha güzelmiş:)tam türk rüyası olmuş[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yada aldığı domatesler çürük çıkınca eve beş kuruşsuz döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 buda türk klasiği olmuş![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bi de soylesi var: Bide bu hikayenin farklı versionu vardı: Bir işsiz Microsoft'un temizlikçi için verdiği iş ilanına başvurur.Personel şefi kısa bir iş görüşmesini takriben sonra şunu söyler: -İşe kabul edildin,bana e-mail adresini ver,sana başlama tarihini ve getireceğin evrakları bildireceğim. Adam boynu bükük bir şekilde bilgisayarının ve e-mail'inin olmadığını söyler. Personel şefi bu durumda yaşayan birisi olarak düşüşünülemeyeceğini ve yaşamayan birisini de işe alamayacağını adamın yüzüne vurur. Adam ne yapacağını bilmez ve kırgın bir şekilde ve cebinde10$ ile dışarı çıkar... Yoldaki kapkaccilar adami dovup parasini alir veya gidip yemek yer ne bileyim bi'sey yapar iste...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene [Bu mesaj Cd- tarafından 16 Ağustos 2004 06:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 02:33 tarihinde demiş ki: bence okadar domatesle ketçap ve salça üretse daha zengin olurmuş :p eheh :D gusel du$unce.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 domatesleri internet üzerinden satsa sermayesını ıkıye katlarmış :p[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar