MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 arkadaşlar oyunu yeni kurdum makinaya, fakat düğmelere çift tıklamak gerekiyor, dropdown menülere bi kere tıklayınca bir önceki menüye atıyor kendiliğinden... neden olabilir bi fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 TPD'de ilk sezonum: http://i.imgur.com/xlZRs.png forvetlerim baya iyiydi ilerde chevanton ile mbilia vardi ki mbilia 22 gol ile gol krali oldu. chevanton da 18 gol atti. son macta trabzona yenilip ECC biletini kaptirdik ama gitmek istemiyordum zaten. EC'de daha iyi is yaparim bu sinirli kadro ile. asil komik olan sezonun neredeyse tamamini sakat geciren yildiray basturk'e gel kocum sen koc ol dedim, o da bana benden daha cok physio olur dedi sdfsdafa. adam isin butun inceliklerini kapmis physiolardan http://i.imgur.com/BJ0XV.png /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şu oyunu işallah seneye zor yaparlar. zor derken de saçma sapan son dakika golleriyle puan çalmak değil, doğru anda doğru hamleleri yapmıyorsan seve seve aşağı itmek şeklinde. gördüğüm kadarıyla ben dahil herkes saçma sapan takımlarla ucubik başarılar yakalıyor. artık fm'de işsiz başlasam ingiltere 16. ligindeki takımı 5 yılda uefa şampiyonu yapsam hava atamıcam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi ben bile beklemiyordum boyle bir seyi, haklisin aslinda. sezon basinda expectationsi mid-table finish yaptim, ilk yariyi ikinci bitirdim. yonetim de madem iyi gidiyorsun expectationsi degistirme sansi veriyoruz sana dediler, ben de continental qualification yaptim o derece sfsd son 2 maca kadar sampiyonluk sansim bile vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yeni oyun çıkana kadar bende bi parti atiyim dedim de en son patchi yaptım ama hala 2010 kadrosu var. yeni patch ile ara sezondaki elemanlarda dahil oluyordu dimi kadroya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Polyushka said: tam olarak istediğim sonuç olmadı. zaten ilk sezondan baya zormuş tslden, zorlandım biraz hani. böyle bi şey oldu işte aynen zormuş tsl, gsyle oynuyodum sezon arası 1.yle puan farkı 10a çıkınca kapadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar