toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Roleplay gibi oyun oynuyodu bi herif. Cok guzeldi, bulabilir misiniz onu benim icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4921168,page=4#msg-4938064 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu degil ya, adam soruyodu karsıdaki cevap veriyodu. resim falan yoktu icinde, pikacu falan da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yok mu sunu hatırlayan ya? chat roulette olmayabilir cunku kamera goruntusu hatırlamıyorum, sadece text vardı. simdi tam hatırlamıyorum da muhabbet suna benzer biseydi; magaraya giriyorsun, karsına bi timsah cıktı. gidebilecegin iki yol var, sagdan mı gideceksin soldan mı? soldan gidicem diyo karsıdaki adam. sonra digeri devam ediyo. soldan devam ediyorsun etrafta sunlar bunlar var, karsına su cıktı. soyle mi yapıcaksın boyle mi? boyle soru cevap seklinde gidiyo, bazen herif yaptıgı secimlerden sonra kufrediyo falan. sonunda da ölüyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar