STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Eu Top 50 içerisinde yer alan player olarak saati 20 liradan ders verebilirim. Ödemeyi paypalla alıyorum. Terran ırkının tüm strateji ve inceliklerini kısa sürede öğrenip siz de yüksek liglerde oynayabilirsiniz. 2 hafta önce Broze ligde 10 win 45 lose ile oynayan bir adamı 5 ders sonunda gold ligin tepesine çıkardım mesela. Her türlü taktik, match-up macro micro emrinizde olacak. İlgilenenler pm. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 single ı bile hileyle oynamış adama da yapabilio musun bunları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 surda seni oyunda tokatlayacak zilyon tane adam var haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://www.izles.net/cFS_lcq5ad5/starcraft-herif-gosuymus.html keyboardi taktim, mouse'i taktim, ayari yaptim ben hazirim kulaklikta sorun cikti, ugrastirdi, ama yaptim baktim olmaz, nickname aldim hydralardan bir tomardim isci bastim, exp aldim: oyun var ya, kesin benim. kalabalik bir ordu yaptim, lost temple'i gezdim dolastim hydrasiynan, lurkeriynan, exp'lerini bir bir aldim. baktim olmaz, base'e daldim overlarlan drop yaptim lan bir baktim templar iyi mi? overlordlar, kacir beni, vaay baktim olmaz, terran'a daldim queen'im ile infested ettim, dark swarm'u base attim, gidene kadar vura vura bicti beni taaaaank micro'suylan, combat'iylan, apm'si 300 olmus klanlardan birine sordum, lan meger herif gosuymus ogogo'ynan oyun attim baktim olmaz, disci attim slayer'dan, yellow'undan gosulardan al ornegi caydanlik kulpsuz olur mu, marine medic'siz olur mu arbiter'lar dondursa da, firebat'ler yakar beni anladim ki zamaninda, babam dogruyu soylemis sigortali is dururken, atariler cok bos ismis. dusundum de, ben ne yaptim hayatimi zehir ettim vay hydra'ya upgrade bas, ulan bunlar ne bicim is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Seele said: surda seni oyunda tokatlayacak zilyon tane adam var haberin olsun. boş bi vaktim olunca yaparız burda ki gosularla da maç. :) el elden üstündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 char id nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 15+malbuş olurmu haci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Tyrannus said: char id nedir fake acc almis gibi duruyor acaba tanidigimiz birimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 niye sadece terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 toss ve zergde ders verecek kadar iyi değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://sc2ranks.com/ranks/eu/diamond/1 hangisisin bunlardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ben direk anladım kim olduğunu ama söyleyemem, herif hakkaten gosu yalnız onu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tunca said: http://sc2ranks.com/ranks/eu/diamond/1 hangisisin bunlardan ? Us'da oynuyorum. Eu'da sadece ders veriyorum. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 eger ilk 50 ise zaten cuplara giren biri olmasi lazim. Bir cok iyi türk oyuncu bile cuplarda kisa sürede eleniyor. Desu sen misin yoksa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://sc2ranks.com/ranks/us/diamond/1 hangisisin bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ya baya merak ediyorum yani,hostile bir tutumum yok.o listede ilk 50de tanımadıgım 15 kişi falan var,onlardan birimisin yoksa daha gözönünde biri mi?merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ben daha önce foruma bu kadar çabuk alışan balonlu görmedim yalnız, hele sc oyuncusu, adam direk diğer bölümlere kaymış, masaka...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 STARCRAFT_GOSU said: Eu Top 50 içerisinde yer alan player olarak saati 20 liradan ders verebilirim. STARCRAFT_GOSU said: Us'da oynuyorum. Eu'da sadece ders veriyorum. Vermek istemeyen seyirci kıvamında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ben ne anlarım T den seele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 DamienThorne said: STARCRAFT_GOSU said: Eu Top 50 içerisinde yer alan player olarak saati 20 liradan ders verebilirim. STARCRAFT_GOSU said: Us'da oynuyorum. Eu'da sadece ders veriyorum. Vermek istemeyen seyirci kıvamında olmuş. Eu kısmını yanlış yazmışım hangi kafayla yazdıysam ehue. Şöyle bir postum vardı ona da baksaydınız. :) said: IdrA çok ağlak bir adam. Terranla her yendiğim de küfür ediyo aptal çocuk Eu'da challenge ve fame yok malesef, birşey vaad etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ben anlamadım abi kimsen söyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yanlız bana cevap vermezsen pek yol alamazsın bu bölümde söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Desu said: ben ne anlarım T den seele Abi SC camiyasinda kac tane adam var hangi türk oyuncu ilk 50'de ve turnuvada ilk ayakta yenilmeden devam etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Seele said: surda seni oyunda tokatlayacak zilyon tane adam var haberin olsun. adam zaten ben kralını tanımam dememiş ki iyi öğretmenim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar