vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 klavyeye sarilip gently, eslik ediyorum su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kendimi okşadım fütursuzca o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 şu anda fark ettim ki 5000 madalyama 17 msg kalmış (şimdi 16 oldu). bunu kutlamak için tempo vericem acucuk, bacakları kütürdetin, geliyo oldies goldies hoppidiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 dinazor sıtayla çatla patla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 benim en azından yaşım tutuyo bunları çalmaya lex, geçen günkü yayınını gördüm ve sana laflar hazırladım. (15) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ama ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ama kalbimden vurdun sen şimdi beni.. du duu duu duu duuuuuuuuuuu duuu duu duuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ayvaaaz meeeyd for lavin mi beeeybeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ayh pardon, parça yarımmış :/ olsun madness var :) (14) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 çıldır çıldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bu akşam aldırırız madalyayı sana ablacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 night boat to cairo plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 üflemelilerden devam ederekten şahane grup men at work'ten şahane parça who can it be now çalıciim. hazzzrolun! (13 mü oldu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 who can it be now? men at work'un her şarkısının neden değişik ve keyifli bi lezzeti var? favori down under olmakla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ay aslında çokzel police toplama albüm aldım en son, ama arabada kaldı cdler. spirits in a material world çalıcaktım ama indirmeye üşeniyorum. başka bi polis şeyttiriveriym bundan sonra mis gibi (12) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 roxanne tadından yenmez aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 eric clapton falan varmıdır ya ema :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 duran duran wild boys istesek var mıdır ki peşisıra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ben de down under'ı seviyorum daha çok, ama bunun üflemelileri daha bi baskın olduğundan madness'tan geçiş güzel oldu. kombolıycaktım hemen peşine ama bu makinede yokmuş kendisi :/ olsun police de negzel :)) (11) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tabi canım polis de çogzel peşine bi wild boys duran duran yakışır ama hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bıkmadınız mı wild boys'dan yea? her boktan 80s listesinden fışkırdığı için soğudum ben parçadan. daha güzelini çaliym? (10 - final countdown) p.s. 2 haftadır the police dışında bişey dinlemiyorum desem yeri var. çok hastasıyım, siz de olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 every breath you take i çal o zaman policeden :) nolurrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 eric clapton mp3 yok. baktım roxanne de yok. :/ (9) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hungry like the wolf .. guitar hero da çalıp duruyorum çok çılgın şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 aslında burda olsa çalacağım ve hatta sonra tekrar çalacağım iki the police parçası aşağıdaki gibi. yayın bitince indirip dinleyiniz, pişman olmayacaksnız. spirits in a material world (şahane bas gitarlar, nefis) invisible sun (ha-ri-ka parça!) bunların yokluğunda cemsi üzmeyelim, every breath.. çalalım (bu da çalına çalına eskiyenler grubunda ama olsun, süfer parça). (8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar