Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo modem tavsiyesi

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Son aldigim ADSL modem o kadar boktan cikti ki, bildiginiz iskence cekiyoruz aylardir. Telekoma da iyice ayar oldugumdan bari kablo modem alayim, kabloya geceyim diyorum lakin daha once hic kullanmadim bu nanelerden. Pek fazla marka da yok.

Marka model ya da en azindan model oneriniz ne olur ? Butce kisitlamasi yok, maksimum 300 TL zaten modemler, bas agritmayacaksa taksitle falan alinir bir sekilde.

Bir de bu docsis versiyonu muhabbeti varmis. 3.0 olanindan olursa makbule gecer.
Sosyal ağlarda paylaş

docsis 3 modemler henuz ortalarda yok , motorola alman iyi olur tim bulabilirsen.

onun disinda ben sahsen olabilecek en dandik modem cxc150 den gayet memnunum, kasilmasi , isinmasi hayvan baglanti yiyince kilitlenmesi yok.

tek sunu diyebilirim sadece modem al, gateway/router alma. onu baska bi dedicated cihazla coz.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

abi ornek su,

60 lira modem, + 90-120 lira arasi adam gibi ralink SoC li bi router alirsin (misal asus rtn13u), sana gateway li dandik 160 liraya alacagin cable modem/router dan daha peformansli ve mantikliya gelir.

Su tavsiyeye uyuyorum o halde. RTN13U siparis ettim bir adet. Bir de kablo modem alacagim lakin once bi gorusmem lazim servis saglayici ile. Ondan vazgecsem bile bu alet cok isime yarayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...