Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Ya ileride arkadaş ortamında "ay x bana böyleböyle evlenme teklifi ettiii" diye anlatsın, süt ve romantizm meraklısı arkadaş çevresinden belki bi kaçamaklık şey düşer diye.

süt meraklısı çevre değil bu arada, süt sıfat

neyse şakanın tezeğini sıvadım zaten.

geç evlenmeyin lan çok zor oluyomuş kuzenin anlattığına bakılırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

bu evlilik teklifleri konusunda saerosa katılıyorum. böyle alengirli teklif yapınca daha mutlu bi hayatınız olmayacak. böyle tekliflerle mutlu olacak insanlarla birlikteyseniz koşarak uzaklaşabilirsiniz.

abi bahsedilen konu insan hayatındaki en önemli olaylardan bir tanesi, yani tamam sıradan bi şekilde simit-ayran yerken yüzüğü verip benimle evlenirmisin demek var, bide romantik bi yemek, mum ışığı ve hiç beklenmedik bi anda gelen evlilik teklifi var, ikisi için de cevap aynı olacaktır.

Ama sen diyosan ki "ben haticeye değil neticeye bakarım" ara telefon'la, hadi evlenelim de. Aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Buddha said:

30'dan önce notu niyeydi abi :) Çokmu geliyorlar üstüne benimle evlen diye :D

hayır ya. oylesine soyledim. bir de empoze etmeye calisiyorum. etrafta boyle 26sında evlenmek isteyen erkekler goruyorum. en az 30 diye yazayim belki beyinlerine kazınır :D

26 yaşımda evlenirim. Okul-iş-askerlik hallolursa.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

barbu said:

Buddha said:

30'dan önce notu niyeydi abi :) Çokmu geliyorlar üstüne benimle evlen diye :D

hayır ya. oylesine soyledim. bir de empoze etmeye calisiyorum. etrafta boyle 26sında evlenmek isteyen erkekler goruyorum. en az 30 diye yazayim belki beyinlerine kazınır :D

26 yaşımda evlenirim. Okul-iş-askerlik hallolursa.

sonra 45inde gekl, beyaz saçlı, göbekli oluyorsun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...