SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ya ileride arkadaş ortamında "ay x bana böyleböyle evlenme teklifi ettiii" diye anlatsın, süt ve romantizm meraklısı arkadaş çevresinden belki bi kaçamaklık şey düşer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 orta yaş 35'te başlar. 35'e kadar gençsiniz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 SeaGle said: Ya ileride arkadaş ortamında "ay x bana böyleböyle evlenme teklifi ettiii" diye anlatsın, süt ve romantizm meraklısı arkadaş çevresinden belki bi kaçamaklık şey düşer diye. süt meraklısı çevre değil bu arada, süt sıfat neyse şakanın tezeğini sıvadım zaten. geç evlenmeyin lan çok zor oluyomuş kuzenin anlattığına bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Buddha said: 30'dan önce notu niyeydi abi :) Çokmu geliyorlar üstüne benimle evlen diye :D hayır ya. oylesine soyledim. bir de empoze etmeye calisiyorum. etrafta boyle 26sında evlenmek isteyen erkekler goruyorum. en az 30 diye yazayim belki beyinlerine kazınır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 farkındasınız dimi bundan sonra süt kalcak adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 fede said: bu evlilik teklifleri konusunda saerosa katılıyorum. böyle alengirli teklif yapınca daha mutlu bi hayatınız olmayacak. böyle tekliflerle mutlu olacak insanlarla birlikteyseniz koşarak uzaklaşabilirsiniz. abi bahsedilen konu insan hayatındaki en önemli olaylardan bir tanesi, yani tamam sıradan bi şekilde simit-ayran yerken yüzüğü verip benimle evlenirmisin demek var, bide romantik bi yemek, mum ışığı ve hiç beklenmedik bi anda gelen evlilik teklifi var, ikisi için de cevap aynı olacaktır. Ama sen diyosan ki "ben haticeye değil neticeye bakarım" ara telefon'la, hadi evlenelim de. Aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 35'ten sonra daha evlenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 olayı hayattaki en önemli şey mertebesine getirdiğiniz için oluyo zaten böyle şeyler. bence değil o yüzden de gereksiz diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Patiye bunu kazandırmama yardım eden fedeye çok teşekkür ederim. Bundan 10 yıl sonra bile, patide süt terimi kullanılıyor olacak. barbu said: farkındasınız dimi bundan sonra süt kalcak adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 barbu said: Buddha said: 30'dan önce notu niyeydi abi :) Çokmu geliyorlar üstüne benimle evlen diye :D hayır ya. oylesine soyledim. bir de empoze etmeye calisiyorum. etrafta boyle 26sında evlenmek isteyen erkekler goruyorum. en az 30 diye yazayim belki beyinlerine kazınır :D 26 yaşımda evlenirim. Okul-iş-askerlik hallolursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yanlış düşünüyosun seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi hayattaki en önemli şey değil olay. ben gerçekten çok sevdiğim, aşık olduğum biri ile evlenirim. e öyle birisini de mutlu etmek isterim. sen güzel bir süpriz yaparsan da mutlu olur. olay bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 SeaGle said: barbu said: Buddha said: 30'dan önce notu niyeydi abi :) Çokmu geliyorlar üstüne benimle evlen diye :D hayır ya. oylesine soyledim. bir de empoze etmeye calisiyorum. etrafta boyle 26sında evlenmek isteyen erkekler goruyorum. en az 30 diye yazayim belki beyinlerine kazınır :D 26 yaşımda evlenirim. Okul-iş-askerlik hallolursa. sonra 45inde gekl, beyaz saçlı, göbekli oluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yazık ona abi bari şu sıralar hayatına girmesin. Erteleyen kızı 30una kadar, ondan sonra senin yüzünmü kırışmış diyecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Kızların her yıl bir yaş yaşlanması çok saçma lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Fit adamım ben dayı göbek bağlamam. Kel olma ihtimalim yok gibi, acayip bi genetik var o konuda bizde. Saçımı görsen zaten, harbiden zor. Beyaz saç da gider aslında ama turuncu saçın yanına gider mi onu merak ediyorum zıhızıhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bide cocuk doğurunca +5 yıl artıyormuş levelleri o da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abvblizzard said: Kızların her yıl bir yaş yaşlanması çok saçma lan zaten. makyajla kapatmaya kasıyorlar ya birde. Kırışıklık dediğin dolgu macunu ile kapanır, bi kat da vernik atarsın tamam. nütricina yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 O zaman evlen çocuk doğurma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 hee the island daki gibin hanımın kopyası doğurur çocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Çocuksuz ömür mü geçer la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ne gerek var abi çocuğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 15 yaşında yaramaz bi erkek çocuğunu eşek sudan gelinceye kadar dövemeyeceksem ne tadı var abi hayatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 konu çarpıtıldı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Evin içinde mecbur bir liseli olacak. İnternette dayanamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar