Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ne kadar lesser adam varsa toplanmis ahahah huntard nickininde hakkini vermissin zaten senin gibi birinden daha azida bekelenemez BRB POPCORN hangi sirkten kactiniz yardimci olayim topluca geri donun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Urmom Circus ilkokullu velet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Seyirci olan biziz fincim, sen basroldesin suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 WoW konusu olsun olmasın, resim gerçekten iticiydi. Bunu kabul edip konudan çekilmek yerine hala savunmaksa facepalmlık bir durum. Allah kimseye böyle evlat nasip etmesin... *resmi kastetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesajları editledim/gizledim düzgün mesajlar atın arkadaşlar ayrıca postun bazı kişiler/guruplr için itici/nefret uyandırıcı vb olması size o kişiye hakaret etme hakkı vermez ünleme basın yönetimin halletmesini bekleyin kendinizi haksız duruma düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Regalya çok özür diliyorum senden fakat, benim ne yazdıgımı o gördü, ve o bunu haketmişti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Fin said: ne kadar lesser adam varsa toplanmis ahahah huntard nickininde hakkini vermissin zaten senin gibi birinden daha azida bekelenemez BRB POPCORN hangi sirkten kactiniz yardimci olayim topluca geri donun Adamın kullandığı resmi bi kenara atacak olursak verdiği mesaj gayet yerinde aslında. oyunun temel basit dinamiklerini ve güncel durumunu bile bilmeyen birinin böyle bir konu açıp denge düzen konusunda yorum yapması gülünç. Ayar vereyim derken biraz fazla vermiş hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 küfürleride çok yedi ama olsun artık okadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar