simonare Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Korkarak yazdığımı belirteyim. aman dalmayın bana bulamadım :D bu tame staff ile taming yaparken ben wara geçince veya hayvan wara geçince (saldırıya uğrayınca) tame in fail olmasını istiyorum ama yapamadım. on=@timer // buraya sunu ekledim olmuyor if (&statf_war) src.message dayttttttttttttttttttt //deneme amaçlı yazdım src.skill fail src.action - 1 more2=0 endif if (&statf_war) src.skill fail src.action - 1 more2=0 endif Hatalı oldu sanırım. Doğrusunu yazarsanız veya link verirseniz sevinirim. [Bu mesaj simonare tarafından 16 Ağustos 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj simonare tarafından 16 Ağustos 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 önce söleyim, böle bi soru için kimse sana dalmaz. cevaba gelince; timerla değil de, tame verdigin andan itibaren bir event verirsin (runebook olayındaki gibi). işte gethit skillstart spellcast falan hepsine tame'i durdurursun. tame bitince de eventi de silersin.[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Çok sağol aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar