ladywar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Arkadaslar oyunu baska bir bilgisayara yüklemek istiyorum evde olmadgm icin fakat yükleme bittikten sonra patch indirmek icin deskoptaki kısa yola tıkladıgımda patch client bir sorunla karşilaşti ve kapatilmasi gerekiyor dedi bilgisayar service pack3 acaba nedendir? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hafta sonu can sıkıntısından geri yükledim bi heves edip, bu sorunla karşılaştım bende patch edemiyor vesilesi ile oyunda acilmiyor dedim allah belanızı versin bi iki de küfür saydırdım kurduğum gibi geri sildim fıralttım attım cdsini bu kadar mı beceriksizmişsiniz be arkadaş yuh yazıklar olsun. (mmo dediğin olabildiiince sorunsuz olucak arkadaş hele hele böle daha oyuna girmeden 50 tane problem cıkartıyorsa hiiic bir kredisi yok benim gözümde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 türkiye ile ilgili bi sorun bu, belli ip bloklarının yurtdışıyla bağlantısının kesilmesinden dolayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar