di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Selamlar, Gecen gun arkadaslarda guitar hero oynadik gitarlarla davulla falan. Cok hosuma gitti. Ayni sistemi evde de kurmak istiyorum. Lakin merak ettiklerim var. * Kuzenimden ve xbox'i ya da ps3'u araklayacagim bunun icin. Butun ekipmanlar ayni mi ? Yoksa xbox icin ps3 icin dedikleri hakkatten farkli girislere falan sahip seyler mi ? Farkliysa bile hangisini tavsiye edersiniz ? Ben xbox dusunuyorum acikcasi cunku oyunlari bayaaa bi ucuz bana ( devilface smiley ). * Guitar Hero ile birlikte bundle alsam bunlari, rock band oyununu da oynayabilir miyim ayni ekipmanla ? * Bir yerlerden "oyunu gercek gitarla oynatacak yapimcilar sonraki versiyonlarda" seklinde habervari bir rivayet duydum. Bunun dogrulugu ve cikis zamani ne zamandir ? Gidip sete tonla para dokup 6 sonra elimde patlasin istemiyorum. Nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 her konsolun ekipmanı farklı, hangi konsola alıyorsan onun icin olan gitar, davulu falan alman lazım... http://www.rockband.com/compatibility burada hangi controller, hangi konsolun hangi oyunlarıyla uyumlu tek tek gostermis, buradan bakarsın, aldıgın hangi oyunlarda calısıcak diye... o bahsettigin rock band 3'le gelcek pro mode, benim cok hosuma gitti ehueh, zevkli gozukuyor dısardan, videolarına bak ign'den falan, eylulde cıkıcaktı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 di said: * Bir yerlerden "oyunu gercek gitarla oynatacak yapimcilar sonraki versiyonlarda" seklinde habervari bir rivayet duydum. Bunun dogrulugu ve cikis zamani ne zamandir ? Gidip sete tonla para dokup 6 sonra elimde patlasin istemiyorum. Nedir durum ? elinde patlayacak gibi bir durum yok.. o bambaşka bir oynanış tarzı.. misal ben 5 tuşlu gh ekipmanlarımı kullanmaya devam edeceğim sanırım çoğunlukla =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bir tane guitar heronun yanında gelen gitarım var yanına birde bundan alayım diyorum çok dandik midir bu yoksa idare eder mi ? http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-legend-ps3-pc-ps2-wii-uyumlu-kablosuz-elektro-oyun-gitari/ProductDetails.aspx?productId=oyunpir982762&categoryId=1200698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya pc için almak istiyorum ben de.binbir türlü marka var.ortalama 80 90 lira fiyatları gitarların.var mı bunu al diyebileceğiniz, önceden kullanıp memnun kaldığınız bi marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar