Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero ekipmani sorulari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Gecen gun arkadaslarda guitar hero oynadik gitarlarla davulla falan. Cok hosuma gitti. Ayni sistemi evde de kurmak istiyorum. Lakin merak ettiklerim var.

* Kuzenimden ve xbox'i ya da ps3'u araklayacagim bunun icin. Butun ekipmanlar ayni mi ? Yoksa xbox icin ps3 icin dedikleri hakkatten farkli girislere falan sahip seyler mi ? Farkliysa bile hangisini tavsiye edersiniz ? Ben xbox dusunuyorum acikcasi cunku oyunlari bayaaa bi ucuz bana ( devilface smiley ).

* Guitar Hero ile birlikte bundle alsam bunlari, rock band oyununu da oynayabilir miyim ayni ekipmanla ?

* Bir yerlerden "oyunu gercek gitarla oynatacak yapimcilar sonraki versiyonlarda" seklinde habervari bir rivayet duydum. Bunun dogrulugu ve cikis zamani ne zamandir ? Gidip sete tonla para dokup 6 sonra elimde patlasin istemiyorum.

Nedir durum ?
Mesaj tarihi:
her konsolun ekipmanı farklı, hangi konsola alıyorsan onun icin olan gitar, davulu falan alman lazım...

http://www.rockband.com/compatibility

burada hangi controller, hangi konsolun hangi oyunlarıyla uyumlu tek tek gostermis, buradan bakarsın, aldıgın hangi oyunlarda calısıcak diye...

o bahsettigin rock band 3'le gelcek pro mode, benim cok hosuma gitti ehueh, zevkli gozukuyor dısardan, videolarına bak ign'den falan, eylulde cıkıcaktı sanırım...
Mesaj tarihi:
di said:
* Bir yerlerden "oyunu gercek gitarla oynatacak yapimcilar sonraki versiyonlarda" seklinde habervari bir rivayet duydum. Bunun dogrulugu ve cikis zamani ne zamandir ? Gidip sete tonla para dokup 6 sonra elimde patlasin istemiyorum.

Nedir durum ?

elinde patlayacak gibi bir durum yok.. o bambaşka bir oynanış tarzı.. misal ben 5 tuşlu gh ekipmanlarımı kullanmaya devam edeceğim sanırım çoğunlukla =)..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bir tane guitar heronun yanında gelen gitarım var

yanına birde bundan alayım diyorum

çok dandik midir bu yoksa idare eder mi ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-legend-ps3-pc-ps2-wii-uyumlu-kablosuz-elektro-oyun-gitari/ProductDetails.aspx?productId=oyunpir982762&categoryId=1200698
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya pc için almak istiyorum ben de.binbir türlü marka var.ortalama 80 90 lira fiyatları gitarların.var mı bunu al diyebileceğiniz, önceden kullanıp memnun kaldığınız bi marka?
  • Yeni Oluştur...