Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero ekipmani sorulari

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Gecen gun arkadaslarda guitar hero oynadik gitarlarla davulla falan. Cok hosuma gitti. Ayni sistemi evde de kurmak istiyorum. Lakin merak ettiklerim var.

* Kuzenimden ve xbox'i ya da ps3'u araklayacagim bunun icin. Butun ekipmanlar ayni mi ? Yoksa xbox icin ps3 icin dedikleri hakkatten farkli girislere falan sahip seyler mi ? Farkliysa bile hangisini tavsiye edersiniz ? Ben xbox dusunuyorum acikcasi cunku oyunlari bayaaa bi ucuz bana ( devilface smiley ).

* Guitar Hero ile birlikte bundle alsam bunlari, rock band oyununu da oynayabilir miyim ayni ekipmanla ?

* Bir yerlerden "oyunu gercek gitarla oynatacak yapimcilar sonraki versiyonlarda" seklinde habervari bir rivayet duydum. Bunun dogrulugu ve cikis zamani ne zamandir ? Gidip sete tonla para dokup 6 sonra elimde patlasin istemiyorum.

Nedir durum ?
Sosyal ağlarda paylaş

her konsolun ekipmanı farklı, hangi konsola alıyorsan onun icin olan gitar, davulu falan alman lazım...

http://www.rockband.com/compatibility

burada hangi controller, hangi konsolun hangi oyunlarıyla uyumlu tek tek gostermis, buradan bakarsın, aldıgın hangi oyunlarda calısıcak diye...

o bahsettigin rock band 3'le gelcek pro mode, benim cok hosuma gitti ehueh, zevkli gozukuyor dısardan, videolarına bak ign'den falan, eylulde cıkıcaktı sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
* Bir yerlerden "oyunu gercek gitarla oynatacak yapimcilar sonraki versiyonlarda" seklinde habervari bir rivayet duydum. Bunun dogrulugu ve cikis zamani ne zamandir ? Gidip sete tonla para dokup 6 sonra elimde patlasin istemiyorum.

Nedir durum ?

elinde patlayacak gibi bir durum yok.. o bambaşka bir oynanış tarzı.. misal ben 5 tuşlu gh ekipmanlarımı kullanmaya devam edeceğim sanırım çoğunlukla =)..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bir tane guitar heronun yanında gelen gitarım var

yanına birde bundan alayım diyorum

çok dandik midir bu yoksa idare eder mi ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-legend-ps3-pc-ps2-wii-uyumlu-kablosuz-elektro-oyun-gitari/ProductDetails.aspx?productId=oyunpir982762&categoryId=1200698
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...