Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KİM, KİMİNLE, NEREDE.. (okulda oynadığımız oyun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi o oyunda az mı adam dayak yedi bee. özellikle okulun popüler kızları konu olunca herkes coşuyordu.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
ben izabela falan tanımam baştan söyliyim, sonra kalmasın başıma :D

+ beni alet etmeyin böyle işlere, sizi gibi şam şeytanları ![signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
Mesaj tarihi:
Bonecrusher Dilarayla Eyfel kulesinde gun gorevi geceye devrederken fingirdediler Fizban gordü eşeğin ziki dedi

babacum Dresquinle Rock'n Coke da karga bokunu yerken eşeği ziktiler coldwind gordü Allah müstakınızı versin dedi

lol![signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
darth vader Hüseyinle gay barda chemical th3 k3nk bo$ bo$ konu$urken yiyiştiler Voyik gordü ben de büyüyünce yapıcam dedi[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
aman aman neler çıkıyor böyle :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
http://www.karalamarsivi.com/kknn.php?id=2197
ahah hasta bu[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
http://www.karalamarsivi.com/kknn.php?id=2669[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
  • Yeni Oluştur...