Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3d sphere ve dahası....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arklar 3d yüklü olan klasöre sphere serverlardan birini kopyalayıp. açmaya calıstıgımda donuyor.. neden sphere serverları 3d oynayamıyoruz. iiginç olmazmıydı?
ve roxside.net açıldı. server bambaşka map kullanıyor. bu tür mapleri nerden buluolar?
ve de map i farklı olan bu serverda clientim durmadan çöküyor. (map i faklı ya) sebebinin clientin sürümünden kaynakladığını süledi playerın biri. nası değiştirebiliriz ki bi serverın clientini?
Mesaj tarihi:
lutfen uo developers a bakınız.orda map programları var. bildigim kadarıyla da 3d icin daha degisik bi emulator kulanılıo ama bilgi sahibi degilim. bi de map zaten clientin gelen paketinde gelmesi lazım. o yuzden baska bisey gelmio aklıma bu konu hakkında. bilginize...
Mesaj tarihi:

Iris clientla 3d oynarsın spherede.
Şunlar gibi..
[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer

Mesaj tarihi:
Bronxun açtığı en üstteki topicte yazıyor...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
bulmasina buldukta çalıştıramadım, consolu çıkıyor birkaç dosya eksik diyor hesap bilgilerini yazamıyorum, sphere'a giriliyorsa login dosyalari nerden ayarlaniyor iblen varmi?[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
  • Yeni Oluştur...