kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arklar 3d yüklü olan klasöre sphere serverlardan birini kopyalayıp. açmaya calıstıgımda donuyor.. neden sphere serverları 3d oynayamıyoruz. iiginç olmazmıydı? ve roxside.net açıldı. server bambaşka map kullanıyor. bu tür mapleri nerden buluolar? ve de map i farklı olan bu serverda clientim durmadan çöküyor. (map i faklı ya) sebebinin clientin sürümünden kaynakladığını süledi playerın biri. nası değiştirebiliriz ki bi serverın clientini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 lutfen uo developers a bakınız.orda map programları var. bildigim kadarıyla da 3d icin daha degisik bi emulator kulanılıo ama bilgi sahibi degilim. bi de map zaten clientin gelen paketinde gelmesi lazım. o yuzden baska bisey gelmio aklıma bu konu hakkında. bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Iris clientla 3d oynarsın spherede. Şunlar gibi..[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nerden indirebilirz onu peki ?[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bronxun açtığı en üstteki topicte yazıyor...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iris direk 3d yapıyo arkadasın bahsettiği aos 3d olayı sanırım. runuo daki gibi[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o iris clientı nerden bulacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Beyler ben baktım bulamadım bulabilen varsa link versin.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bulmasina buldukta çalıştıramadım, consolu çıkıyor birkaç dosya eksik diyor hesap bilgilerini yazamıyorum, sphere'a giriliyorsa login dosyalari nerden ayarlaniyor iblen varmi?[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 http://ultimairis.sourceforge.net/[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar