reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Gidemedi mi bu stajyer hala. Konu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 forgiver said: kızlara yakışmıyor makinaitu makina kadar tas bolum var midir turkiyede bilemiyorum bircok manken cart curt ordan mezun ha odtu makina ya da sabanci mekatronik hala umutsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/046/328/original/has-anyone-really-been-far-even-as-decided-to-use-even-go-want-to-do-look-more-like.jpg?1271105644 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 makina soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 makinanın allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 deyyus eksi makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 NEYN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bir gun gelcek makinalar bole olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 geçen yine gelmiş sonra yine gitmiş :( 40 yaşında, evli 2 çocuk babası kronik abazan mühendis amcamız, yangından mal kaçırır gibi atölyeye götürmüş halbuki bir yan odadaydım, bir kaç ses duydum ama lan ne arar burada kız deyip seslerin yankılanarak azalmasını bekledim, öyle de oldu, önemsemedim. bir daha ki ziyaretine artık ya da telefonla arayıp red yiycem mühendis her yerde her zmana mühendis okurken biliyodum da sonradan umutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aquila said: giden stajyerlerim oldu az kalsin gene bunu yazicaktim, sonra baktim zaten yazmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar