Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazen yalnızlık yuzunden hayat bo$ gelır ya..

Pyro

Öne çıkan mesajlar

said:
Estel_Anorien, 15 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Eskiden, cok sevdiğim bir kız arkadaşım intahar etmişti... Bu acıyı bilirim... Sakin olmaya çalış..

onu ya$amadımda kız ark.tan daha yakın bi fert :( sanada gecmi$ olsun..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

bence kendine hayatta kendine yapacak başka şeyler bulmaya çalış artık yapamayacağın veya yapmak için geç olan şeyleri düşünüp boşuna yorma kendini bence sadece senin durumunda değil kendine yapacak birşey bulamayan yapamayacakları şeylere takılan her insanda olur bu. Kendine hayat boyu birlikte kalabilecek seni mutlu edecek birini bulmaya ada ama bu yolda acı çekebileceğinide kabul et emin ol hep yanında kalacak insanı bulduğun zaman hayatın huzur dolacak işine yada bölümüne yoğunlaş kendine hedefler koy[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
Kendine hayat boyu birlikte kalabilecek seni mutlu edecek birini bulmaya ada ama bu yolda acı çekebileceğinide kabul et emin ol hep yanında kalacak insanı bulduğun zaman hayatın huzur dolacak içine

buldugumu sanmı$tım ama fıs çıktı oda..aslında ne yalan söyliyim bu dediklerine soguk bakyorum $u durumda.cunku llama nında ustte dedıgı gıbı bulursun 1-2 hafta öyle iyisindirde sonrası..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 16 Ağustos 2004 01:15 tarihinde demiş ki:
ben hergün badi ve basket yapiyorum ama pyr0 ilen aynı durumdayım

son 1 haftadır her gun dı$ardayım ark.larla.gece sabahlıyorum öglen cıkıyorum cafeye takılıyoruz flm ak$am ustu futbol veya basket sonra bıraları alıp okul bahcesıydı,parktı gesınıyoru her gun gece 12 den önce gırmmıyorum nerdeyse ama bu durumda bile oluyor =([signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

ama hiçte aramazsan bulamazsınki hayatını paylaşacağın kişi sana gelmez sende aramalısın bu yolda çekeceğin acılar büyük tabi ama bence değer.
bu senin dediğin ''ben kas yapmak istiyorum ama yorulmaktan korkuyorum'' demek gibi bir şey

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki:

bu senin dediğin ''ben kas yapmak istiyorum ama yorulmaktan korkuyorum'' demek gibi bir şey

ama bulmak istemiyorum ki sorun o. yane kas yapmak istemiyorum ki öyle diyeyim anlamında..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

eh ben kendime göre düşünmüştüm ama gördüğün gibi bu benim hayatıma koyduğum bir hedef sende kendi hayatına mantıklı hedefler koymalısın bence sendeki bu boşluk isteksizlikten doğan bir boşluk dediğin gibi ama mutlaka hayatta ilerde yapmak isteyeceğin şeyler vardır bence biraz onları düşün amacın olmazsa tabiki hayat çekilmez gelir. eğer büyük hedefler bulamıyorsan bence senelik küçük hedeflerde bulabilirsin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

$uan icin tek du$undugum okullar acılınca derslere baya kasmak.2 senedır esnek mesnek idare ediyordum ama bu sene okul 1.ligine kasıcamda gecen sene ki not ort.dan biraz kacırdım du bakalım =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

buda iyi bir amaçtır hemde sana faydalı iyi edersin bence :) sonuçları ödüllendirici olan amaçlar genellikle en tatlı olanlarıdır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bazen evet çoğumuzun hayatı boş geliyo kendine. ben bundan 1ay önceye kadar aynı haldeydim ve işi iyice abartmıştım.dışarı çıkıyorum geziyorum spor yapıorum ve üstelik aşığım ama hayat bir koltuğun üzerinde bütün gün yaptıklarımı düşünüp ne boş hayatım var demek geçiodu.sonra birgün ne kadar şanslı olduğumu öğrendim öleki hiç bir savaş ortamında bulunmadım,hiç hapisanenin yalnızlığını tatmadım,çaresiz bir hastalığa yakalanmadım,yatacak bir yerim ve yiyecek bişeylerim var cebimde azda olsa param var ve en önemlisi doğru bilgiye ulaşabilio ve düşünebiliorum,belki bunları okuduğunuzda aldırış etmiyceksiniz fakat eğer bunlara sahipseniz dünyada yaşayan insanların en şanslı yüzde 1 arasındasınız.arkadaşlarımız ve ailemizle geçirdiğimiz zamanlar boş değil sadece görmek istediklerimizi görmeyip hayatın bize sunduklarını görmeye çalışmalıyız.hayat dediğimiz şey böle anlam kazanıyo ;)saçmamı?[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:32 tarihinde demiş ki:
buda iyi bir amaçtır hemde sana faydalı iyi edersin bence :) sonuçları ödüllendirici olan amaçlar genellikle en tatlı olanlarıdır :p

tadınca anlatırım sana nasıl bı$ı oldugunu en ince ayrıntıları ile :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

aman diyim bu dönemde hayatın anlamını aramaya kalkma .. hayatın anlamını ya bi hatunda buluyosun yada kendi içinde biyerlerde varolduğunu düşünüp başka yollara sapıyosun. düşünmeye fazla vakit ayırma bikaç ay yanlız kalmamaya bak boş kaldığında müzik dinle dvd kirala tv seyret bira iç.. sakat ve boktan bi dönem millet t.şağa bağlasada önemli bişidir. ber nevi kişilik arayısı yada bunalımı diye tanımlaya biliriz insan monoton hayatta değişiklik isteyip elde edemeyince hissediyo bu duyguyu sonra herşey sıradan geliyo.
günlük hayatın karmaşası aklımızı çelsede aslında hepimiz bi süre sonra ölücez ve herkes gibi yaşayıp ölce aynı sudan içecez aynı yerleri gezcez yabancı ülkeleri görmek bile rahatlatmaz boşluktaki bi insanı.
AMAN HA CEVABI HATUNDA ARAMA B.KU YERSİN SEN ANLAMASANDA GİTTİĞİN YOL BU BENDEN SÖYLEMESİ ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ciddi hatun vs amaclı acmadım bn bu topici ve de hıc du$unmuyorum yok bi sevgılı veya kız ark. bulmaydı..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

yanlızlık hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...