Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oda içerisinde konforu arttıran eşyalar

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

Brobding said:

Bittus said:

SeaGle said:

bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun

http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg

heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte.

Bu ne kadar çekiyor ? Cidden soruyorum bunu :)

ya bunu alacak oluyorum
bilgisayar masam biraz alçak zaten. beni idare eder mi makine başında

yarın almaya gidiyorum ikeadan.

paylaşım için teşekkürler +rep 129 lira bide kapın götürün hemen
Sosyal ağlarda paylaş

olm naptınız lan oda renklendirme ışıngı falan

ben sayıyorum bakın

1: Klima, oda yaz kış 24 derece civarı olacak.
2: Yumuşak yatak. Hayır abi sert yatak daha sağlıklı değil, sadece sırt üstü yatınca götünü acıtmaya yüz üstü yatınca nefes almanı engellemeye yarıyor, yatak dediğin yatınca biraz gömüleceksin.
3: Yeterince yüksek, ayaklarının altına girebildiği bir bilgisayar masası, en azından 21 inch ekran ve geriye açılanabilen deri koltuk, bu esnada ayak altına da destek verebilecek bir aparat gerek. Kafa arkaya yaslanınca desteklencek olay bu.

Bu kadar benim lüküsüm açıkcası.

Deri koltuk uzun vadede konfor yaratır, ceset kokmaz temizlenir ayrıca koltuklara uzun süreli çıblak oturmak hiç iyi bişey değil, çarşaf sermen lazım yatak gibi.

Ekstra olarak yerse:
4: Gece uyanınca içine işenicek kap. Hayır daha öyle bişeyim yok ama eninde sonunda böyle bişey yapıcam sanırım ne kadar hoş olmasa da.
Ya her sabah aynı muhabbet, her sabah her sabah, 6 saat uyuduktan sonra çişim geliyor, kalkıp işicek kadar uykum açılmıyor uykumun son 2 saatini sürekli çiş tutmak ve gidip gitmemeye karar vermekle geçiriyorum. Nefret ediyorum bu olaydan.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

olm naptınız lan oda renklendirme ışıngı falan

ben sayıyorum bakın

1: Klima, oda yaz kış 24 derece civarı olacak.
2: Yumuşak yatak. Hayır abi sert yatak daha sağlıklı değil, sadece sırt üstü yatınca götünü acıtmaya yüz üstü yatınca nefes almanı engellemeye yarıyor, yatak dediğin yatınca biraz gömüleceksin.
3: Yeterince yüksek, ayaklarının altına girebildiği bir bilgisayar masası, en azından 21 inch ekran ve geriye açılanabilen deri koltuk, bu esnada ayak altına da destek verebilecek bir aparat gerek. Kafa arkaya yaslanınca desteklencek olay bu.

Bu kadar benim lüküsüm açıkcası.

Deri koltuk uzun vadede konfor yaratır, ceset kokmaz temizlenir ayrıca koltuklara uzun süreli çıblak oturmak hiç iyi bişey değil, çarşaf sermen lazım yatak gibi.

Ekstra olarak yerse:
4: Gece uyanınca içine işenicek kap. Hayır daha öyle bişeyim yok ama eninde sonunda böyle bişey yapıcam sanırım ne kadar hoş olmasa da.
Ya her sabah aynı muhabbet, her sabah her sabah, 6 saat uyuduktan sonra çişim geliyor, kalkıp işicek kadar uykum açılmıyor uykumun son 2 saatini sürekli çiş tutmak ve gidip gitmemeye karar vermekle geçiriyorum. Nefret ediyorum bu olaydan.

wat
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Dynun said:

Brobding said:

Bittus said:

SeaGle said:

http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg

heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte.

Bu ne kadar çekiyor ? Cidden soruyorum bunu :)

ya bunu alacak oluyorum
bilgisayar masam biraz alçak zaten. beni idare eder mi makine başında

yarın almaya gidiyorum ikeadan.

paylaşım için teşekkürler +rep 129 lira bide kapın götürün hemen

burda 99 lira zaa
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

lan tam EVET EVET BU BENDE DE VAR SÜPER dicektim zaten tüm başlık bu koltuk üstüne olmuş :D

bu arada ben aldığımda (bi 2-3 sene önce) koçtaşta 90 lira mıydı neydi. aynı zamanda ikeada fiyatı şuanki civardaydı. yani ikeadan almayın hemen alacak varsa, önce öbür yerlere de bakın. koçtaştan alıp da sorun yaşamadığım tek eşya bu oldu.

kesinlikle odamın en konforlu parçası ama odanın yarısını kapladığı için daha çok kıyafetlerim kullanıyo koltuğu. zaten bi oturuyorum hafif de esnedi mi aynı anda 36345 mobilyaya çarpıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...