Deadly_angeI Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Selam Arkadaslar Olayı yasayanlar varsa dedıgımı cok iyi anlar..) Elven ... Diye bir yeri dolasıyordum giriste sol tarafta bir heykele rastladım yanına yaklastım ve konusma sırasında bı curse yedım bıde wisdom işim su an bitik statlar cıldırdı anlayacagınız bu curse den nasıl kurtulacagım 1 saat oyunda kaldım ama hala gıtmedı yıyıpte kurtulanlar varsa cevap beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Karakterine bakar. Büyü yapabilen bişise veya scroll okuyabiliyosa bi remove curse işini görür. Yok diilse, Oyuna başladıın yere geri dön heal ettir kendini. Tükürmeseydin kardeşim sen de Corellon Larethianın heykeline.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadly_angeI Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 :) Saol Ama ustumde ıdentıfy edılmemıs esyalar var saklayacak yerde yok agırlıgımda ıkı katına cıktı ben koye gıdene kadar 4 gun gecer neyse yola koyulmaya baslaayyım ben Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o elflerin yaratıcısının heykeli oraya gidip dua etseydin seni iyileştirirdi oturup dua etmeseydin bir halt ederdi ama dua edince düzelirdi sanırım 3. seçenek üzerine tükürmekti o zmn bir güzel curse yersin ki denememeliydin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 boots of speed yokmu hiç ? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar