Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80 dolu olmayan server?


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

herkes uçup gitmiş bile olsa , guildsiz şekilde 3 haftada bile belli bir seviyeye gelebiliyorsun. tek başına gelinebilecek seviye ile heroic farmlıyan gruplar arasında dağlar kadar fark var , ama geri kalan kısım (ki takstiben 5.6-5.8k gs civarı benim gözümde) çok zorlanılarak girilecek bi seviye değil.

ÇOK iyi serverlar dışında sorun yaşıycağını sanmıyorum. (sırf kendi tecrübemle verdim tabi bu cevabı)

ama bence 80lerin uçup gitmesine göre server seçmektense , iyi bi guildi olan arkadaşın varsa onun olduğu servera girip , guilde girmeye çalışman. sonuçta illki seninle aynı seviyede olan oyuncular olucak her serverda , ve %30 buffla icc yaparken 5k gsli adam bile yeterli olur , belli bir beceri seviyesi sonrasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şöyle bir durum var. Herkesin uçup gittiği serverlarda guildin yoksa PUG raidler sayesinde baya güzel ilerleyeibliyorsun. Mesela Magtherion Horde tarafında arkadaşların Naxx 10 Undying achievement aldığı zamanlar vardı (ki o zamanlar daha icc çıkmamıştı) Milletin alt karakterleri bile uçmuş olduğundan güzel iş yapıyor. Birde 2. raidine bile olsa girebileceğin bir guild bulursan mis gibi olur. Sonrası zaten Cata ile değişecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...