reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 begenmedigi halde reeroeroeroer diye koyun piskolojisi rock dinleyip, 3-5 grup ezberleyip duvarina poster asan, geri kalan muzik turlerine surekli bok atan, ergen genc turkcelliler kampanyasi vardi. noldu bittimi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 o değilde hadisenin etek boyu nasıldı be kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Abi konser iptal oldu, bugün paramızı geri alacaz. 2-3 saat apaçi müziği dinlediğimle kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 koyun piskolojisi rock nasıl bi müzik, iyi mi bari ayrıca successful troll is sucessful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 acdc ve hadise dinliceğime tutamadım kaçırdım dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Seele said: Kötü demek icin bir cok neden olmali. Adamlarin heykelleri dikilmis onca ödül almislar sonra cikip "abi ama cok kötüler" demek biraz komik oluyor. çok uzun süre tartıştık bunu bu konuda ve ben cüceye katıldım bir insanın bir gruba objektif bir şekilde kötü demesi manasız çünkü bir grubu iyi veya kötü yapacak parametreleri belirlemek kolay değil. dolayısıyla ben AC DC kötü dediğim zaman bu ancak subjektif bir çerçevede manalı oluyor ve "dinledim bu grubu ve hiç beğenmedim" demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 See me ride out of the sunset On your colored TV screen Out for all that I can get If you know what I mean Women to the left of me Women to the right Ain't got no gun got no knife Don't you start no fight Cos I'm T.N.T. I'm Dynamite T.N.T. And I'll win the fight T.N.T. I'm a power-load T.N.T. Watch me Explode I'm dirty, mean and mighty unclean I'm a Wanted man Public Enemy Number One Understand So lock up your daughter And lock up your wife Lock up your back door And run for your life The man is back in town So don't you mess around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 terbiyesizlik diz boyu cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 efendi metal dinleyin abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 oo yeni metal türü adayı, efendi metal. geçin şöyle isminizi yazdırın mal müdürlüğüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ac dc cd'si çok kompleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ardeth said: oo yeni metal türü adayı, efendi metal. geçin şöyle isminizi yazdırın mal müdürlüğüne HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar