Core Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Istanbul'da bulunan ozel universitelerden size gore hangisi en iyi ve neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Türkiyedeki en iyi özel bence Sabancı. Hatta Türkiyedeki en iyi eğitimi verecek ünide Sabancıdır. Sonuçta Özel ile Devlet üni hiçbir zaman karşılaştırılamaz. Ben Boğaziçine giedecem fakat , eğitim bakımından , size sundukları imkan bakımından sabancı türkiyenin bir numarası... Infeqted zaten gelip size sabancı hakkında detaylı bilgi verecektir :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sabancı[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ne bölüm istediğine karar veremediysen sabancı, yoksa seç kendine bir tane :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Peki ben en iyisi soruyu soyle degistireyim; Gorsel Sanatlar ve Gorsel iletisim Tasarimi Bolumu icin Kadir Has , Bilgi , Kultur , Bahcesehir universiteleri arasinda secim yapmak zorunda kalsaydiniz hangisini secerdiniz? Neden? [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 12 Ağustos 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla bu üniversiteler hakkında yok kadir has yurt dışına yolluyormuş yok bilginin öğretmenleri iyi ama azmış falan diye duydum ama yalan reklam bile olabilir : )[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bahçesehirde hukuk ii,dierlerini bbilmiom[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Her özel üniversitenin iyi yanları var.Yeditepe dişçilik, sabancı mühendislik, bilgi sinema tv falan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yeditepe nin kampüsü süper Sabancı yı da gezmiştim orası da güzeldi.. Eğitim açısından bişey diyemicem,sadece yeditepe'de kuzenim okuyo,endustriyel ürünleri tasarımında.Çok kaliteli hocalar da var,çok hıyarlarda var diyo,bölümü yüzünden finalleri çok zor oluyo dar görüşlü proflar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sabancı ve koç[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Zaten su an ulkemizde en iyi egitimi veren universite Sabanci degil mi? 2 yil once bana sorsaniz ozel unilere peh deyip gecerdim ama cok sey degisti, at gozluklerimi cikarali cok oldu. Bilgiyi secerdim herhalde, kotunun iyisi fizbanin dedigi gibi. Bu arada tabii ki ozel univler bircok imkan sunuyor ama is ogrencide bitiyor bakalim okulu somurebilecek mi. Ben sahsen o kadar parayi versem somururdum, siz mesela Harvard'a 40k dolar verdiniz diyelim essek gibi calismaz misiniz allah askina?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 koc ile sabancinin niyeti farkli sabancinin %53 u burslu kocta %15 kocta kuafor var, ritz'in altindaki mekanlardan var, porsche dolu otopartki var sabancinin yemekhanesi var turkiyede daha cok para ile donen universite yok. imkanlari daha genis universite yok. ders calismaya daha uygun kampus sunan universite yok. egitim gorevlileri daha kaliteli yad daha sektorun icinde olan universite yok. hem parali girmis hemde buslular arasinda daha iyi denge kurulmus universite yok. turkiyede ogrencilerine bu kadar iyi teknolojik alt yapi sunan baska universite yok. yani turkiyede sabanci'dan daha iyi universite yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yeditepede ii bnce...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ehehe ben size infeqted açıklar demiştim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Fegro, 12 Ağustos 2004 23:38 tarihinde demiş ki: Her özel üniversitenin iyi yanları var.Yeditepe dişçilik, sabancı mühendislik, bilgi sinema tv falan..... Hay ağzına sağlık. Işık - Enformatik tek geçilir mesela.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yani 1-2 durum haric mesela odtu de elektronik okumak felsefe, sosyoloji okursun, kitaplara vurmaktan baska okulun sana verebilecegi tek sey isim ve cevredir, ok yada baban turizm sirketi sahibidir yok abi ben uludag isletme dersin bisey diyemem, ok son olarak sabancida olmayan bolumler.. tip, discilik, insaat, kontrol muhendisligi :) vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Özel Üniversitelerde neden tıp olmuyor, ben onu merak ediom? veya var da ben mi bilmiyorum..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sabanci tip aciyor 2-3 seneye. bide tip cok uzun ve kulliyetli bir olay, buyuk kadrolasma lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 lol Yeditepe açtıda ne oldu. Adamlar her sene anlaşmalı bir hastaneye taşınıyorlar okul olarak. Bu sene İstanbul Tıp'ta, seneye cerrahpaşada, yok sonraki sene falan yerde. Aptal olmuşlardı :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 + tip olabilmesi icin universitenin hastanesi olmasi lazim egitim yaptirabilecegi. en buyuk killik ordan kaynaklaniyor zaten. tam tesekkullu hastane lazim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: _Mordrac_, 13 Ağustos 2004 00:25 tarihinde demiş ki: siz mesela Harvard'a 40k dolar verdiniz diyelim essek gibi calismaz misiniz allah askina? hangi harvard 40k? bizde gidelim :) 80 e geliyor yilligi 35+5 en dandikler, uni of miami falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 işte boğaziçide böle şeyler katio insana yürü be BEN DE FİZBAN GİBİ OLMAAAAAAAAH İSTİOM boğaziçine girip :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 serencim :) havuz sistemi direk amerikan alintisi, ogretim gorevlisi eksikliginden degil, 10 sene once sabanci univ of tokyodan harvarddan adam getirdiginde tartisiliyordu.. hatta ben bilmiyorum ama babam bu haberlerin basina yansidigini ve gazetelerde sabanci amerikanvari univ kuracak! diye dedikodularinin cikmis oldugunu anlatmisti tartisirken. havuz sistemi cok mantikli, bir kere insanlarin cogunlukla yaptigi karar vermeden bilgisizce tercih yapma ihtimalini ortadan kaldiriyor, taniyarak kapasitene gore ders seciyorsun. 2. si ve bence en onemli sey ise, piyasa adami yetistiren bu universiteden tarih ve sosyoekonomi dersi almamis makine muhendisi, yada giris seviyesi fizik kimya biyoloji gormemis isletmeci cikmiyor. ilerdede analiz almamis hukukcu cikmayacak. sabanci yeni dogru ama tanilmamis bir universite degil, ilk iki seneden cit ye mitye berkeley e adam yollandi. bogazicinden kac adam yollandiysa buralara, sabancida o kadar yolladi? zaten piyasaya yabanci sermaye girince, es dost usulunu birakip acimasizca sirketlesmeye baslayinca hayatini idame ettirebilecek insanlar her zaman bu universiteden cikmis olacaklar, zaten universitede ogrenciye diploma vermiyor, mezun oldugu bolum ve derslerinin oldugu diplomamsi birsey veriyor ve mezunun isvereninin insan kaynaklarindan bunu arayip tarayip kalifiye eleman aramalarini bekliyor. en son cevre konusunda benim dusunce yapima cok uygun bir okul, tek sorunu az ogrenci var, etrafta devamli cimlerde oturan tavla oynayan muhabbet eden tipler yok belki, ama insanlarin bogazici ogrencilerinden %60 daha nitelikli oldugunu soyliyebilirim bu okul ilerideki 15-20 senede piyasada is yapacak adam yetistiriyor. benim icin en onemli ozelligi de o. cevre istersem buyuk klube, arkadas istersem klube giderim, ama kariyerimin ilk adimlarimda ihtiyacim olacak herseyi bu univ bana verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Koc'un niyeti farkli olabilir, ogrenci kalitesi Sabanci kadar yuksek olmayabiir ama egitimi ondan asagi kalir degil, cevremde tanidigim saglam iki koc mezunu var asmis adamlar mezun oldugu sene 3000$'dan ise girdi bir tanesi(tanidik muhabbeti degil), is ogrencide biter dedigim gibi. Fizban Sabanci mezunlari ne yapmis ben univ gezisinde ogrendim inanamadim sahsen sen de bir arastir istersen, MIT'den burs alan mi diyim (1 kisiye veriyor her bolum icin), direk Avrupa Birligi Merkezi'nde calismaya baslayanlardan mi bahsediyim yoksa birkac ogrencinin birlesip sirket kurup paraya para demediklerini mi soyleyeyim walla ben de sasirdim ama asosyal insanlar olmadiklari kesin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 iih 4 2+2 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar