preze Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 servar kurdum lanada açtık hazır dunyada koyduk .herşey tamamda buyu speel sureleri koşarak buyu flam atıyoruz onları nasıl duzeltecez scripti olan warmı bandaj sureleri setrlerin armorları buyulerin damageleri felam. Serveri olan biri scriptleri verirse sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 nebula scriptlerini kur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nerden bula bilirim biraz yardımcı olasanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paticigin scripts sitesinden bulabilirsin nebula ocak..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 buldum yukledim oyuna girerken creating character diyip ole kalıyor nedendir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Client 2.0.3 yukle oyle girmeyi dene,ayrıca karakter acarken advanced ac ve britainde baslatma skrae brae gibi yerlerde baslat..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genor dediklerin hepsini denedim ama olmadı zaten client 2.0.3 kulanıyorum nebula_bronx.Scripts kulanmadan servara gire biliyordum başka hazır dünyala oynuyorduk ama dedigim gibi buyu spell sureleri bandaj suresi armorlar flan onlar ayarlı degildi. nebula_bronx.Scripts bunu yukle dediler herşey hazır .yukledik ama bu seferde oyuna giremiyoruz cahrı acıp brit yada basak bir sehir dedigimzde creating character diyip kalıyor. sphere de bole bir hata weriyor 12:59:98:Client connected [Total:1] from '10.0.0.88'. 12:59:98:Client disconnected [Total:0] 12:59:90:Client connected [Total:1] from '10.0.0.88'. 13:00:90:Client disconnected [Total:0] 13:00:90:Client connected [Total:1] from '127.0.0.1'. 13:00:90:Login 'preze' 13:00:ERROR:Create Invalid Char 0190 13:00:ERROR:Undefined symbol 'c_man' 13:00:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0368c, in Server OnTick 13:00:ERROR:90:Bad Msg Eat 104 bytes, prv=0c5 13:01:90:Client disconnected [Total:0] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 charı adventen actım başka şehride başlamak sitedim gene olmadı uopatchte full yuklu kafayı yiyecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Acı ama gercek bi haber vermek zorundayım uo versiyonunu değiştir LBR(Lord Blackthornes Revenge)edinebilirsen edin en rahatı full patchını bı yapıyosun ne sorun kalıyor nede baska bisey..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Valla Bende Bır Sey Solemek Istıyorum Eger Buyu Cast Tıme ı Freezı Tıme ı Ayarlıyamıyorsan Sakın Gırme Derım Bu Isın Icıne. Ilerıde Cok Sorunla Karsılasırsın Ve Halledemez Isen Emeklerın Bosa Cıkar[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Chedipe, 15 Ağustos 2004 14:13 tarihinde demiş ki: Valla Bende Bır Sey Solemek Istıyorum Eger Buyu Cast Tıme ı Freezı Tıme ı Ayarlıyamıyorsan Sakın Gırme Derım Bu Isın Icıne. Ilerıde Cok Sorunla Karsılasırsın Ve Halledemez Isen Emeklerın Bosa Cıkar walla scriptler hakında bir bilgim yok ondan bole dustuk ortalra armaya çalışıyoruz kimsenin servarı yokmu sadce istedigim scritpleri wersin yani tum scripleri buldum bi tek şu spell,bandaj.armor,damage scriptleriin bulamadım ki zaten en onemli olanlarda bunlar. Genor sende hefesimi kursagımda bıraktın :D guzel serverda yok girip oynayalım yani saglam bir serwer.cogu servar kapandı bizlerde skiill kasmaktan sıkıldık walla yani cafede yaklaşık 12-15 kişi warız ondan bukadar uğraşıyorum biz bize oynayalım diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Guzel server var www.olympusuo.gen.tr tavsıye ederım..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: preze, 15 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: 13:00:ERROR:Create Invalid Char 0190 13:00:ERROR:Undefined symbol 'c_man' 13:00:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0368c, in Server OnTick 13:00:ERROR:90:Bad Msg Eat 104 bytes, prv=0c5 13:01:90:Client disconnected [Total:0] Kardeş burda sorunun altta belirttiğim scriptin sende mevcut olmaması. Create Invalid Char 0190 // 0190 id sinde karakter yok Undefined symbol 'c_man'// c_man tanımsız scripti eklersen düzelmesi gerekiyor [CHARDEF 0190] DEFNAME=c_man Name=#names_humanmale ICON=i_pet_MAN CAN=MT_EQUIP|MT_WALK|MT_RUN|MT_USEHANDS RESOURCES=i_flesh_head, i_flesh_torso, i_flesh_right_arm, i_flesh_left_arm, i_flesh_left_leg, i_flesh_right_leg, i_blood_2 FOODTYPE=15 t_food, t_fruit DESIRES=i_gold,e_notoriety AVERSIONS=t_TRAP,t_eerie_stuff SHELTER=r_house BLOODCOLOR=0 TSPEECH=spk_human_prime TSPEECH=spk_human_default TEVENTS=e_Human_HearUnk DESCRIPTION=Man SUBSECTION=Miscellaneous CATEGORY=Civilized ON=@Create NPC=brain_human COLOR=colors_skin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 biraz daha beklersen yakında wildarea yı gorebilirsin (tabii wild genie yle beraber -- novacılar iyi bilir ). yok ben hemen isterim diosan ben sana slayer tr yi oneririm bi tek ceset kesilmemesi dısında hicbir eksigi yok bence cok memnunum (onemli not : sakın yine fake falan baslamayın benim slayer tr ailesiyle bi isim yok sadece serverları cok iyi o yuzden tavsiye ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar