fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sansür olayını neden tartışmadınız hiç. tartışsanızya az. okiyim ben de neymiş ne değilmiş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 onu bilemicemde surda bir /b/tard efsane trolliyor fatih altayliyi http://www.youtube.com/watch?v=RWPWtk7SCqk cidden incideki bebeler ders alsin, program bole trollenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ASDAFSG İğrenç herif. Nahide'deydi geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bunu öğrendiğimiz iyi oldu şesu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rica ederim ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sesu said: İğrenç herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Viktor said: onu bilemicemde surda bir /b/tard efsane trolliyor fatih altayliyi inancınız var mı varsa ne kadar sdf iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Abi Spark öyle deyince konunun içine etmişim gibi hissettim (ettim de galiba). O yüzden asıl konuyla ilgili bir şeyler yazayım asd. Biraz bakındım bu ekşisözlük sansür muhabbetini mi diyorsun fede? Bence tam da bu adamdan beklenecek bir davranış da, o silinen postları bilen, kaydeden birileri var mı acaba merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 -baksınlar -bakamazlar -sizin kıymetinizi bilsinler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar