BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 desu guzel oynuyosunda abi hic admain basesini gormuyoruz arada bi mutayla baksan fean adamin expansionu war mi onu bilebilmiyoz su an
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 benim mesaja bakiyosun su an uhfasuhfauhsfas yane benim demek istedigim sey mesela adam sag alta exp atsa haberin olmazdi o acidan yoksa guzeldi banelinglerle felan bide abi sc2 de golyat gibi anti air ezici bisi yok mu viking felan niye basmadi adam
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ya turtle yapan terrana karşı (bunke tank vs yapmıştı) sol al köşeden zaten vazgeçmiştim. amacım sol alt köşedeki naturel expansionu ve kayanın ardındaki expansionun dışında expansion aldırmamaktı amacıma da ulaştım, o köşeden mümkün oldugu kadar çıkartmamaya çalıştım, yani zaten oyunu onun sol altta 3 base i olacağını düşünerek kurmuştum. sağ alta giderse görücek şekilde yerleştirdim her şeyi. map control bendeydi.
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 viking değişik bi yatırım, eğer karada ondan güçlü olursam vikingleri hiçbi işe yaramaz overlord avlamak dışında. tercih etmemiştir.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 amator asu kim ya niye ole biri war listende desu euheahu
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ahha ya bu stream ne kötü bişe ya rep sanıp yukarı aşağı gezmeye çalışıyoruz mapte ffs :P
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bende surekli konusmalari okumak icin z ye basmak istiyorum euaheua
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ya bu zerglerın ağır hasar veren unit yokmu ya çabuk ölüyorlar
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 amator asu değil o amaterasu :)
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 amator asu soyunan protoss templar asfasf bi protoss cikmadi ya izlesek
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 biraz dinleniyim ben de saolun izlediğiniz için an itibariyle stream KAPALIDIR. gece yine stream yapmaya çalışıcam
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Evet ilk postta sessiz yayın olduğunu söylemiştim. Görüntüden biraz kısarak sesli yayına geçtim. Şu an stream açıkdeğil ama artık önümüzdeki streamler oyunu içi sesleriyle olacak. /sevin Desu
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ben biraz izledim, niye tek klikte yapilacak seyler icin 20 kere tikliyorsun abi? parmaklarina yazik degil mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 apm arttırıyorlar her halde, tunca`da öyleydi.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi onu bende anamadim mesela oyunun basi dronelar mineral topluyo bi droneuda geziyo butun larvalarida dolu durmadan bi dronelari bi ana baseyi seciyo icim sikildi
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 e ısınmak için işte, lazım aslıdna ben yapmıyorum sıkılıyorum..
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 aslinda biraz dusundumde sey gibi bisi heralde oda hadee laaan ciksaniza hadeee cikin lanaaaaa hadee bee diye bile tirnaklarini masaya vurmak gibi
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 tempo düşmiycek 2 dronu var ama 150 ünitesi olcak 5dk sonra
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 5 dakka 150 ünite olmaz da, evet mantık aynen o
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ben hic denk gelmedim görmedim bit türlü.
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Stream adresi değişmiştir. http://www.livestream.com/desutr artık bu adresten izleyebilirsiniz. stream an itibariyle AÇIKTIR. 2v2 merak edenler varsa 2v2 oynayacağız biraz. Biraz bekletiyorum, 2v2 yapacağım kişi oyunda şu an.
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 arkadaşlar kusura bakmayın mikrofon kullanınca oyun içi ses veremiyorum streamden :( 1v1 streamlerde oyun sesi verebiliyorum ama 2v2 ilk defa denedim onda mikrofon kullanınca oyun sesi malesef gidiyo bi 15 dk ara verdik Devam ediyoruz...
Öne çıkan mesajlar