Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 senko senin konuyu nasıl anladığını ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 senko said: Deacon said: Chemical said: devam zorunluluğu sınav hazırlamayı bilmeyen mal hoca göstergesidir /agree ne alaka abi? kuramadim baglantiyi hakketen? +1 kesinlike öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 adama mail atmıştım. 1 hafta sonra geri mail attı bana. notunu yannışlıkla cb yerine ff vermişim düzelttiriyorum dedi. günahını almışız lan adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 senko said: ne alaka abi? kuramadim baglantiyi hakketen? Yani diyor ki hoca öyle bir ders hazırlar ki sınavı sadece derse gelen kişiler iyi yapabilir. çok da kolay değil ama sonuçta derste anlattığın şeylerin %80ini ders notlarında olacak onlar da paylaşılacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bi yanlislik yok ki bunda? klasiktir yani hoca ogrettigini sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 işte bunu yapan,devamsızlık olayına takmaz diyoruz.bu adam/kadın gider araştırma yapar,kendi slaytından anlatır ya da ne bileyim,kendi bildiğini anlatır,kendisine göre doğru olanı anlatır.sen bir nevi onun bu konu/ders üstündeki tecrübelerini anlamaya çalışırsın.sınavdada onları sorar,sağda solda bulamazsın. Genelde devamsızlık olayına takanlar,böyle yapmayanlar.Dersi başkasının slaytından,bilmem nerden işlerler,o bilgileri okula gelmesende bulabileceğin yerlerdir.hoca kendi anlatmaz,dolaylı yoldan,başkasının dediğini anlatır.e böyle oluncada,derse gelmesende geçersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 hiç bişi olmazsa arabasına F çizersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 fede said: adama mail atmıştım. 1 hafta sonra geri mail attı bana. notunu yannışlıkla cb yerine ff vermişim düzelttiriyorum dedi. günahını almışız lan adamın ahahahahhahahahhahahahahahahahah ''hoca bi cinnet sana da yeter bana da.'' de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar