Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Alternatifler bunlar başka seçenek yok. Uzun uçak yolculuğu için hangisi daha iyidir ? Birde singapore var ama onu en iyi ve en pahalı olduğu için katmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 en iyi havayolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Emirates'tir herelde, ucmadım ama en fazla reklamı onlar yapıyor. Qatar Airways ile uctum 14 saat. Varsa secenekler dahilinde degerlendir derim. 5 yıldızlı havayolu sirketlerinden biri ve harbiden iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Zor bir soru. Bende THY demeye gelmiştim tam ama şıklar kafamı karıştırdı. Emirates baya reklam ve sponsorluk işine girdiği için banada o gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Avustralya'ya felan mı gidiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Qatar var ama aktarmada cok fazla(10 saat civarı) bekliyor ve bunu goz onünde bulundurunca fazlaca pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar