DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 konser performansını beğendiğiniz gruplar/şarkıcılar hangileri? ya da yabancılardan türkiyeye gelse de uçarak gitsem dedikleriniz? yerlilerden climb'ı izlemek isterdim. yabancılardan 2004-5 yılında gelicek söylentileri dolaşan red hot chili peppers'ı izlemek için neler vermezdim.konser videolarını indirip ağzım sulana sulana izliorum. slipknot'ın konserleri başı ağrıtabilse de gaz.korn etkileyici.marilyn manson ve rammstein'ın psikopatça sahne şovları var..(mastürbasyon yapmak,kendini deşip sonra dikmek,göğsüne kırık şişe saplamak,ağızdan alev püskürtmek vs..) daha bi çok grup var tabi..mecburen konser videolarıyla idare ediyorum..h2000 dışında da festivaller olsa keşke..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Lynyrd Skynyrd Gitarları artık sanki adamların bir uzantısı.. çok hareketli şov vs. olmaz ama kesinlikle konserde tek hata yapmadan çalmaları adamların mükemmel bir haz veriyor insana.. Tabii bir de adamların konsere adam başı 2-3 şişe jack daniels üzerine 5-6 şişe bira içip çıktığını da hesaba katarsan çok başarılı diyebiliriz.. Pekçok tanınmış grubun alt grubu vs. olarak çıktıkları konserlerden sonra, tanınmış grupların kendilerini Lynyrd Skynyrd yanında "kilise korosu" gibi kaldık demeleri de tabii işe farklı bir tad katıyor ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Depeche Mode Kazaadan "Never Let Me Down Again" adlı parcanın konser cekımını cekıp ızleyın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 05 May 2003 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 korn'un untouchable'in release partisinden bir kaç videosu var bende gerçekten süper bir performans birde,soad'ın chop suey'i live olarak onun yeri başka zaten:):[hline]It Is A Good Day To Die
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yurtseven kardeşler..[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 dream theater gittim gördüm ötesi yok 3 saat en ufak performans kaybı olmadan eğlendiriolar, sen yoruluosun onlar yorulmuo opeth videolarından izlediğim kadarıyla baya iyi sepultura live için doğmuş amcamlar inşallah görcez bunları :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
hella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Dream Theater Depeche Mode Red Hot Chili Peppers
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Opeth, Katatonia, Iron Maiden bi de belki imkansız ama Haggard.
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 1) Rammstein 2) Iron Maiden Not: Rammstein konserinde önlerde durmayin.Lindemann atesle oynamayi pek seven bir zat oldugundan mazallah bir kaza olur falan yanmayin oralarda bir de.[hline]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 slipknot çok gaz o açıdan iyi ancak corey in sesi gidiyor uzun süre söyleyemiyor düzgün bi şekilde korn un ise albümdekiyle konserdeki tutmuyor efekt koyamadıklarından bu yüzden onların ilk albüm dönemine geri dönmelerini istiyorum[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Pentagram (gördüm süperdi) Dream Theatre (gidemedim göremedim inşallah yurt dışında bir konserine)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ne kadar doğru bilemiyorum, aslında imkansız değil ama çok ustalık ister, bir konserinde Eric Clapton'ın şarkı ortasında ortA tellerinden biri kopmuş ve kimse fark etmemiş şarkı bitene kadar... Arada sana live tavsiye edebileceğim Iron Maiden var (hallowed be thy name'i indir ve kendinden geç o live çekimle), Ozzy Osbourne var (krampon ayakkabı giyip sahneye civciv atarak üstünde zıplaması ve konser sırasında bir bardak dolaştırıp herkesi içine tükürttürüp sonra bardaktan içmesi), Metallica tavsiye ederim. Asla live çekimine bakma diyeceğim ve hatta normal şarkılarını bile dinleme diyeceğim bir grup var o da Blink 182, öyle klip çekimindeki gibi gitarları diz hizasına getirince görüyoruz ezik mtv live çekimlerinde gitar çalmayı bir yana bırakın şarkıyı söyleyemiyorlar.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Wolfshade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Sufi, 05 May 2003 23:19 tarihinde demiş ki: 1970-73'ün pink floyd'u. Videolarini bile görmedim ama o adamlari cidden sahnede görmek isterdim ben de. Bazilari abarti oldugunu düsünebilir ama yarattiklarinin stravinsky veya schöneberg gibi dehalarin yapitlarindan hic bir farki yok benim icin.[hline]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 aahh metallica.. nası unuturum[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 opeth gelmeli evet kesin gelmeli :) nigthwish canlı performansları baya iyi oasis dicem alakasız olcak bu ikiliye ama herşey bi yana oasis bi yana ingiltereyi sarstıran gruptr :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu arada metallica nın dışlandıı kesinde meatl aleminden en güzel kanıtı bunun woodstock a çıkmaları ile oluyor ahah kopuyorm aklıma geldikçe limp bizkitle aynı sahnede pauhaua[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Depeche Mode u istanbulda izledim artık gam yemem. Dave amca 3 kat giyinip çıktığı sahneden don paça indi nerdeyse[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Stratovarius Dark Tranquillity Dream Theater[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bende depeche mode'un parıs konserının dvd sı var.ızlemeyenler mutlaka ızlesın.yok boyle bır olay. Adamların parıs ve almanya konserını ızledım super otesı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Tabiki 68-70 Led Zeppelin .... ilk amerika turu deli birsey Rolling Stones - get your yaa yaas out live dinlemistim oda guzeldi
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Dream Theater Pentagram Manowar Poison Guns and Roses[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 duman ınkiler de ilginc oluyor bi yerde gitar calan adam kıcını yırttı solo atcam diye orda solist ickisini yudumladı herif aldı bageti yerden zillere felan vurmaya basladı çöktü baterinin yanına felan ilgincti yani ehehehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Öne çıkan mesajlar