xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Afgan tazisi fiyati nedir? Safkan olarak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 700 euro ile 1500 euro arası bulursun seceresine gore, yurt dısından bahsediyorum ama. ilgileniyorsan getiriyim bi tane sana hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ilgileniyorum saf kan afgan tazisi 0-4 aylik. Ithal tabii ki de :) ama yaz sonu olabilir. Mesaji unutmuyor ve bilgilendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çirkin abi bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bn de cirkin bi adamim bana yakisir o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar