Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih Sonucuyla .Askerlik Ertelemek

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar tercih sonucuyla askerlik şubesine gidip kayıt için askerlik erteleme hakkı var değil mi? Önlisan mezunuyum. Felsefe aöf yazdım zaten kontejansız kesin geliyor. Lisans olduğu için önceki mezun olduğum bölümdende üst denk yada altı değil. Gidip sonuçla 1 aralığa kadar erteliyorlar değil mi? Birde aöf kontejansız bölümden tercih verildiğinde gelmeme gibi bir durum yok değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya zannetmiyorum erteleyeceklerini. benide ossye girmeden cagirmislardi goturdum sinava girecem hebele hubele felan adam iplemedi. anca boy kilo standardi faktorunden tecil edebilmistim ben.

kesin emmin olmamakla birlikte seninde kabul edilmeme durumunda olabilir. he adamin vardir veya hemserin cikarsa memur gene isin hallolur. veya baska olur yolu da varsa bilmiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

e-devletten son yoklama forumuna bastım şunu diyor;

Son Yoklama muayenesine tabi değilsiniz. Sadece son yoklama muayenesine tabi olan yükümlülerin başvuruları alınmaktadır.

Arkadaşlar lütfen bilgili biri biraz açıklasın. Son yoklama kaydına tabi olmamam ne demek. Bu sitedeki bilgiler kesinmidir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...