DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Selamlar Nokia 5800ın kulaklığını bilgisayara takıyorum. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofonu kullanamıyorum. Şimdi mikrofonun kendisi bilgisayar ile uyumlumu değil yoksa ben mi beceremedim çalıştırmayı bilmiyorum. Kulaklığın şekli şemali http://images.gittigidiyor.com/1938/Nokia-Kulaklik-5800-6121-6290-6681__19387487_0.jpg Var mı bir önerisi olan ? (kulaklık almak dışında. Kulaklıkları uzun süreli kullandığım zaman baya bir kulağımı acıtıyor o yüzden kullanamıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Tek giriş var ya, bilgisayarın kulaklık girişi sadece çıkış veriyor, giriş almıyor diye biliyorum. O yüzden sadece kulaklık özelliğini kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.kvconnection.com/ProductDetails.asp?ProductCode=KM-IPHONE-2TRSM buna ihtiyacin var. tip ring sleeve(TRS) olanlar sadece ses, TRRS olanlari ayirmak icin ustteki gibi adaptor lzm , bir trrs si 2 trs yapacak sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ki gereksiz bi caba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 nie gereksiz olm. uzun süre de takamamaktan kastımda 20dk falan :). lazım valla böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 git bi tane kulaklıklı mikrofon al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puraqa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Derdine çare bu linkte mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 2.5 sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bu nası bi ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adam zaman ve mekanın dışında yaşıyo. ölümsüz olabilir. sdfsgff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar