ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Asgard sana gel 1v1 atalım diorum kaçıosun abi napalım daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 perspective odunluğunuzmu kaldı alla askına catır cutur oynuyosunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi ezbere oynuyorum yaptığım birşey yokki, 4 gate rush hep farklı birşey yapınca yeniliyorum herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ozii_x said: Asgard sana gel 1v1 atalım diorum kaçıosun abi napalım daha :) haha yok yaw şimdi zerge başladım kendimi geliştiriyorum baya zevkli zerg şuan için bakalım artık:) biraz toparlayayım atarız 1vs1:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 idra oynuyosa benim ne eksiğim var lan bu nerdden dedim başladım:)hadi avrupa 2. olamasakta bi 5. liğe göz koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Beyler sparkla maç atmayın adam hayvan. 2 maç yaptık, kolumun altına verdi şeyi, klavyeyi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ben de odun lige dahil olmak istiyorum. Ama lütfen 2v2 falan atılmasın, 1v1 istiyorum ben. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 iyi ekliyim ben oynarız, en azından saçma sapan adamlar gelmez de geliştiririz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Gerçi ben hafta içi anca 21.00'den sonra falan evde olabiliyorum. Ama haftasonları hayatsız gibi oyundayım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 geliyorum haftaya, hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yaa abi bu lig atlama olayı neye göre oluyo cok dengesiz yapmıslar sanırım onu anlamadım bisey ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kendi ligindekileri yenersen slightly favored adamlar getiriyo karşına üst ligden onları da yenersen atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 benlede yapın 1v1.. yenerim yenilirim bişler kaparız.. benim önceden voice chat çalışıodu şimdi ses gitmiyor karşı tarafa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oyundayım bikaç oyun atçam var mı kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abvblizzard said: kendi ligindekileri yenersen slightly favored adamlar getiriyo karşına üst ligden onları da yenersen atıyo ben arka arkaya 3 slightly favored 1 tane de favored rakip yendim atmadı hala üst lige gıcık sistem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 gold ligdeyim dün akşamdan beri yeniliyorum hala düşmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ust lige atma durumu biraz garip ya. ben silver'da 50lerdeydim, 3-4 mac ust uste kazandim slightly favored'lara karsi, 45-46'ya kadar ciktim, sonra bir mac daha kazandim, gold'da 27'nci siraya atti. bir hata oldu galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben platin 93. yüm.. orada kalmak için oynamıyorum hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 plat da üst üstte 7maç kazandım 1inci oldum atmadı.halbuki golddan plata 13lükten falan atlamıstım cok zorlanmadan.biri açıklayabilirmi bu lig atlamama hedesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sıralamanızla veya ratinginizle alakası yok lig atlamanın. o rating dışında bu iş için kullanılan gizli bir puanınız var o belli bi seviyeye gelince atlıyorsunuz. bu puan da üst liglerde olanları yendikçe artıyor. örneğin normal ratingi sizden yüksek olup ta bu gizli ratingi daha az olanlar olabilir, daha çok oyun atmışlardır ama hep kendi liglerindeki veya alt liglerdeki adamlardan puan almışlardır. üst ligdekilere çoğunlukla yenilmişlerdir mesela. bu durumda bu elemanın ratingi daha çok olmasına rağmen atlayamaz ama siz mesela atlayabilirsiniz daha düşük ratingle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ha gizli rating belli bi seviyeye gelince demişim de tam olarak öyle değil. örneğin güzel bir win streak yapıyorunusz gold ligdesiniz sürekli platinumlarını yendiniz üst üste, bu durumda sistem diamond oyuncu verir karşınıza bi kaç defa ve onlara yenilirseniz platinum lige atılırsınız sistem daha kesin bir karar verebildiği için. yani yenildiğiniz bir oyundan sonra da lig atlamak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sistem zaten her oyuncunun %50 win/lose oranı olması için tasarlanmış. yani en iyilerden değilseniz(veya en kötülerden), bilin ki o yaptığınız 7 win streak'in bir de geri dönüşü olucak 7 lose streak şeklinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aynen öyle oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 early game de hızlandım artık neyi naapıcamı macromu vs ii ayarliorum hızlı bi şekilde productiona başliorum ediom rushdır dropdur o şekilde yeniorum genelde fakat dielim o rushım sıçtı hadi o sırada backup adamla 2. bi saldırı yapiorum o da yalan olursa exp aliorum ediom derken böle ilerledikçe oyun kontrolden çıkıorum macrom yalan oluo ve kaybediorum başta yendim yendim modundayım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 şu seviyede droptan mroptan çok direk sayı üstünlüğüyle yenmeye odaklan bence çünkü makrosu çok kötüdür muhtemelen rakiplerinin. makro geliştirmeye çalış yani en önemlisi o şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar