Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Uber-Noob League

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

sıralamanızla veya ratinginizle alakası yok lig atlamanın. o rating dışında bu iş için kullanılan gizli bir puanınız var o belli bi seviyeye gelince atlıyorsunuz. bu puan da üst liglerde olanları yendikçe artıyor. örneğin normal ratingi sizden yüksek olup ta bu gizli ratingi daha az olanlar olabilir, daha çok oyun atmışlardır ama hep kendi liglerindeki veya alt liglerdeki adamlardan puan almışlardır. üst ligdekilere çoğunlukla yenilmişlerdir mesela. bu durumda bu elemanın ratingi daha çok olmasına rağmen atlayamaz ama siz mesela atlayabilirsiniz daha düşük ratingle
Sosyal ağlarda paylaş

ha gizli rating belli bi seviyeye gelince demişim de tam olarak öyle değil. örneğin güzel bir win streak yapıyorunusz gold ligdesiniz sürekli platinumlarını yendiniz üst üste, bu durumda sistem diamond oyuncu verir karşınıza bi kaç defa ve onlara yenilirseniz platinum lige atılırsınız sistem daha kesin bir karar verebildiği için. yani yenildiğiniz bir oyundan sonra da lig atlamak mümkün.
Sosyal ağlarda paylaş

early game de hızlandım artık neyi naapıcamı macromu vs ii ayarliorum hızlı bi şekilde productiona başliorum ediom rushdır dropdur o şekilde yeniorum genelde fakat

dielim o rushım sıçtı hadi o sırada backup adamla 2. bi saldırı yapiorum o da yalan olursa exp aliorum ediom derken

böle ilerledikçe oyun kontrolden çıkıorum macrom yalan oluo ve kaybediorum

başta yendim yendim modundayım şu an
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...