Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi açıköğretim önlisans okuyan var mı aranızda acil yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ne sorucan sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bende sorayım Felsefe Sosyoloji Maliye filan herhangi biri tercih verilirse geliyor demi? Kontejan sınırsız? Ne olur ne olmaz o sırayla yazdım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hem kontenjanlı, hem kontenjansız bölümler varmış. Açıköğretim Lisans Bölümleri ( Tümü ) kontenjanlı - kontenjansız Felsefe – Kontenjansız Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Adana) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Ankara) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Balıkesir) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Edirne) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Erzurum) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Eskiþehir) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (izmir) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Konya)- Kontenjanlı Bölüm Okul Öncesi Öğretmenliği – Kontenjanlı Bölüm Sosyoloji – Kontenjansız Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı – Kontenjansız Bölüm Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri – Kontenjansız Bölüm iktisat - Kontenjansız Bölüm Kamu Yönetimi - Kontenjansız Bölüm Maliye – Kontenjansız Bölüm Uluslararası ilişkiler – Kontenjansız Bölüm işletme - Kontenjansız Bölüm Konaklama işletmeciliği – Kontenjansız Bölüm Açıköğretim Önlisans Bölümleri Adalet Ağırlama Hizmetleri Bankacılık ve Sigortacılık Bilgi Yönetimi – Kontenjanlı Bölüm Büro Yönetimi ve Sekreterlik Coğrafi Bilgi Sistemleri – Kontenjanlı Bölüm Dış Ticaret Eczane Hizmetleri – Kontenjanlı Bölüm Elektrik Enerjisi Üretim, iletim ve Dağıtımı Emlak ve Emlak Yönetimi Ev idaresi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi – Kontenjanlı Bölüm Halkla ilişkiler ve Tanıtım ilahiyat insan Kaynakları Yönetimi işletme Yönetimi Kimya Teknolojisi – Kontenjanlı Bölüm Kültürel Miras ve Turizm Laborant ve Veteriner Sağlık Lojistik Marka Iletişimi Medya ve Iletişim Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Perakende Satış ve Mağ. Radyo ve Televizyon Prog. Sağlık Kurumları işletmeciliği Sosyal Hizmetler Spor Yönetimi Tarım Tıbbi Laboratuvar Teknikleri – Kontenjanlı Bölüm Tıbbi ve Aromatik Bitkiler – Kontenjanlı Bölüm Turizm ve Seyahat Hizmetleri – Kontenjanlı Bölüm Yerel Yönetimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Yani benim yazdığım 3 (Felsefe Sosyoloji Maiye) lisans bölümü (4 yıllık demi bütün planlar altüst olur valla) sınırsız kontejan yazana geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.anadolu.edu.tr/aos/duyurular.aspx aöf yazıyor burda hangisinin lisans (4 yıllık) ve önlisans (2yıllık) olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Maliye yok burda o yenimi eklendi. Gerçi Tablo 4'ten bakmıştım oda 4 yıllıktır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ooo süper, bende felsefe okumak istiyordum, nasılsa sınavda yok. Girip hobi olarak diploma alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Aöf çalışmadan geçilmiyor yalnız. Siz yine de girin tabi üniversitemize para gelsin bizde burs alalım :p Bende bişeyi sorucam ya arkadaş bahçeşehir de okuyordu bıraktı. Bu sene dondurmak için parada yatırmadı herhalde silindi kaydı. Şimdi bu ilk sınavdan barajı geçti. İkinci sınava da girdi de ne yaptı bilmiyorum. Aöf te okuyordu eskiden ona da para yatırmadı. Şimdi başka bir bölüm okumak istiyorda tercih mi yapması gerek yoksa dilekçe ile falan hallediliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Çalışırım yahu, hatta olmadı yüksek lisans bile yapmak isterim. Öğrencilik ruhu güzel birşey, adamı diri tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 =) yalnız bu aöf hayatı ıskalayan için pişman olanlar için ya da okuma imkanı olmayanlar için çok büyük fırsat. Yakında başarılı öğrencilerin örgüne geçiş hakkı da tanınacak. Kendini geliştirmek isteyen insan çok işler yapabilir. Ben iktisat okuyorum bir yandan da yüksek lisansı ekonomi üzerine yapmak istiyorum ingiltere de ki bazı okullar ile anlaşması falan bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben de bu sene para falan yatırmadım hiç. alakam olmadı. dondurmuş mu sayılıyorum yoksa atıldım mı acaba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konu çok ciddi ama olay mahyem ise şunu söylemeden edemeyeceğim Abi sınava gir çık yeter, bi özel üni kazanırsın %100 burslu sen bu şansla. ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar