Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 valla mokokoya hak vermemek elde değil. fenerli olsam çok sinirlenirdim. ki yarın gsli olarak da sinirlenebilirim. alexi falan çıkarması beni ilgilendirmez. önemli olan bu maçı bi şekil halledip turu geçiceksin. istersen pafla çık. ayıp yani harcanan paralara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gençler birliği takır takır oynuyo lan. alın size manşet. http://fizy.com/#s/11f41r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 2yi yemeden rahatlamayız zaten. anca yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mokoko said: ABİ HAKKATEN KAFAM ALMIYO ALEX ÇIKIP SELÇUK NASI GİRER Bİ ŞAMP. LİGİ ONELEME MAÇINDA... Skoru koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 traftar yönlendiroyr aykutu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 3 macını ızledşm fnerin hepsinde kırmızı görüyolar hll olsun büyük basarı alısganlık olursa cok güzel olur ii olur taammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 guiza oynuyor mu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kim derdi bi gun gençlerbirliğine şamp ligi onelemesinde elenicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 alex çıktı selçuk mu girdi? oo iyi takımı tutuyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 iyiki bi yere gidipte izlememişim maçı yoksa orda harcadığım paraya yanardım butun gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Oha bu nası kaçar, mal Degen ! Ayrıca penaltı değil miydi o ? Güreşçi hareketi yaptı stoper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 :S fener elenirse gs de elenir. özeniyolar birbirlerine. bjk geçerse yandık laflardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ahah bütan ünal adamları döve döve gol atıyodu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bi gol oldu deyin daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ilk yanlış anons espirisine bende hediye vallaha billaha göndercem. büyük yemin ediyom bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi Aykut Kocaman diyoruz bizim adamımız tam destek diyoruzda böyle daha ilk maçlarda saçma sapan şeyler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fenerden futbol namına hiç bişey yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bende çok destekliorm aykutu ama sen gidip alex'i çıkarıpta selçuğu alırsan yenik durumdayken ben seni ciddiye almam dhaa fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ne gyan gelir ne niang böyle takıma. avrupaya havlu . sc2 akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Agresif koşan takımın tam tersi var şuan sahada. Semihi son dk almak modamıdır yahu? 10 dk ne yapsın adam. Gökhan Ünal top tutamadı ayağında neden inat ettin 80 dk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 avrupa ligine devam edicekmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Şu sonuca en çok sevinen kişiyi tanıyorum ben beyler. Daum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi harbi aykut eğer 1-0 yetiyo falan sanıyosa yarılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Blica hahahhahahaha Son 10 yıldır izlediğim en kötü Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 edemicek diye biliyorum ben bu turda elenirse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar