freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 1 saattir falan java kurulumu yapmaya çabalıyorum,ne yapsam olmadı,tırlattım resmen.Sitesinden jdk1.6.0_21 versiyonunu indirdim,kurdum.Sonra bilgisayarım->özellikler->gelişmiş->Ortaö değişkenleri kısmından path ayarlarına ;C:Program FilesJavajdk1.6.0_21bin ekledim. classpath ayarına C:Program FilesJavajdk1.6.0_21libtools.jar;. ekledim. cmd ye gelip java -version yazdığımda 1.6.0_21 versiyonunu görebiliyorum.fakat cmd de set dediğimde ne girdiğim path yolu,ne de girdiğim classpath yolu görünmüyor.E haliyle,javac falan hiçbişey çalışmıyor.Varmıdır bunun bi yolu yordamı,ilk defa kurmaya çalışıyorum da
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 workshop derken?Daha yeniyim,kurulumu bile ilk defa yapıyorum.
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Eclipse mi kuruyorsun diye sormam lazımdı önce tabi
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eclipse yada netbeans kurmuyorum.sadece,java.sun.com sitesinden indirdiğim,java update ile ilgili başım dertte.normalde ben bu java update i kurduğumda,cmd ile oluşturduğum bir .java dosyasını javac asd.java ile derlemicekmiyim?bende bu path yollarını görmediği için böyle birşey yapamıyorum.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 geri zekalı bilgisayar restart atmayınca kabul etmiyomuş onu anladım.sorun düzeldi,sadece benim salaklığımmış ::o
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hangi Windows bu? Vista ve Windows 7'de command prompth'u kapatıp açmanın yeterli olması lazım.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 win7 kullanıyorum,yeterli olmadı,restart atmamıştım bi tek,onu yaptım sorunum kalmadı.
Öne çıkan mesajlar