stigmata Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ya arkadaslar kendi serverimizda oynarken login.cfg ye bisiyler yaziyorduk. Eger bilen varsa yazarsa cok sevinicem. Tesekkurler.. Loginserver:Localhost.., ? bisiyler vardi ama hatirlamiyorum ya. Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 192.168.0.1,2593 (port hedesini kurcalamadığını varsayarak..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya bu normalde Loginserver:Localhost,2593 muydu neydi.. ip yazmiyoduk oraya.. o satiri soruyorum.. yani ip falan yoktu. :) Sacmalamaya basladim. Oynadigim server kapali olunca boyle bi haller oluyo bana. :D Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Buldum buldum. Tamamdir.. :) Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar