LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Su anda Avatar last airbender in theme ini kullaniyorum, oncesinde sirasiyla; -battlefield badcompany -WOW Woltk Arthas My Son theme -battlefield 2142 -Guildwars theme -Starwars throne room -Starwars jedi theme -Gladiator theme -hans zimmer the rock theme gibi ringtone lar kullandim, ve ringtone u da kolay kolay degistirmem, uzunca bir sure kullanirim. varmidir son donemde hosunuza giden, bu tarza yakin ringtone olabilcek keyifli bir tone? tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kendin mi hazırlıyosun ringtoneları yoksa bi yerden mi indiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 charlie clouser convoy güzel bir alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakagibi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ezel cep telefonu melodisi ramiz dayı " yeğen telefon çalıyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 S-H said: kendin mi hazırlıyosun ringtoneları yoksa bi yerden mi indiriyorsun? audiko.net de var cogu, eger yoksa youtube.com, sonra video2mp3.net en sonda mpcut.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dasaaa said: charlie clouser convoy güzel bir alternatif ohaaaa bu nefis bi sarki nasi unutmusum abi ben bunu muthissin cok saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bende BSG'nin giriş müziği çalıyo cylons were created by humans falan yazarkenki yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar