LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Su anda Avatar last airbender in theme ini kullaniyorum, oncesinde sirasiyla; -battlefield badcompany -WOW Woltk Arthas My Son theme -battlefield 2142 -Guildwars theme -Starwars throne room -Starwars jedi theme -Gladiator theme -hans zimmer the rock theme gibi ringtone lar kullandim, ve ringtone u da kolay kolay degistirmem, uzunca bir sure kullanirim. varmidir son donemde hosunuza giden, bu tarza yakin ringtone olabilcek keyifli bir tone? tesekkurler..
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kendin mi hazırlıyosun ringtoneları yoksa bi yerden mi indiriyorsun?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 charlie clouser convoy güzel bir alternatif
Sakagibi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ezel cep telefonu melodisi ramiz dayı " yeğen telefon çalıyo"
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 S-H said: kendin mi hazırlıyosun ringtoneları yoksa bi yerden mi indiriyorsun? audiko.net de var cogu, eger yoksa youtube.com, sonra video2mp3.net en sonda mpcut.net
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dasaaa said: charlie clouser convoy güzel bir alternatif ohaaaa bu nefis bi sarki nasi unutmusum abi ben bunu muthissin cok saol..
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bende BSG'nin giriş müziği çalıyo cylons were created by humans falan yazarkenki yer
Öne çıkan mesajlar