Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu topic kolpa2mı ya bişi anlamadım[signature][hline]i love this game!
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kolpanın önde gideni desem :D[signature][hline]Icq : 162015742
narin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Absolut, 26 Mayıs 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Nihooohhahaa uzaktan hayvani çatışma sesi geliyor. 2 helikopter tam gaz geçti üzerimizden. Tam yatıcam uyutmuyor adiler yaaa. Haydi bu sefer yattım artık. Adrenaline manyaı olmuşun abi sen :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abso walla allah kullanmak zorunda bırakmasında şöle çık bi mermi yak biraz havaya ateş aç dicemde yanlış anlar amerikalılar vurur bu sefer :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 abso allaan savaşının ortasında bağdatta neti nerden buldun ?[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abso dan zaten nebula zamanından beri korkarım, korkum artıyo. *!Çok pis tırsmaktadır* :hmm:[signature][hline][i]for those who died alone...[i] [Bu mesaj Solonor tarafından 27 Mayıs 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 abso yardım lazımsa geleyim =)[signature][hline];;suitfly icq
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 evelallah yumrukla girerik :D[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abso yüksek ücret karşılığında seni koruyabilirim. Çok para alırım ama %100 güven veririm.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Aman abso ne işin var bağdatta ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Evvet bir gün daha kazasız belasız bitti :) Silahı gelir gelmez denemeye aldık tabiki :) Daha korkunç olmak için sakal bırakıyorum hehe Bu kiraladığımız fakirhane ve bu da yeni imaj :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 off abi anahaber bülteni izler gibi oldum birden yaa dikkat et...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bugün 3 tane Hammer çevremizi sardı göyaaa ceset bulmuşuz ama saklamışız diye. Bizde yok bilader what ceset dedik. İnsan ağır makinalı namlusu üzerine çevriliyken ciddi anlamda piskoloji sorunu yaşıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Naapıon orada yaaaaa[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 tehlikeli yerler ama anlat biraz meraklandım kalaşnikofu görünce.. benimde almam lazım çok sevdim :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 kırmızı araba sizinmi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Açıkcası burdaki bütün terörün sebebi yabancılar. Yani sorun Iraklılardan değil. Amerikalılar zaten devriyeler dışında 6 ay olan görevleri boyunca kalelerinden çıkmıyor. Iraklılar ise saat 7den sonra sokakta dolaşmamaya dikkat ediyorlar. Bize gelince elimizden geldiğince yanımızdakiler örnek olmak için cengaverlik yapıyoruz ki iş ilerlesin korkmasınlar diye ama genede dikkatli olmak lazım. En büyük sıkıntı sıcak ve dünyanın en tembel insanlarını çalıştırabilmek. Türkiyeden gelen 70 işçimizin de çalışma adabını da bozacak bu Iraklılar. Sabah 8de başlıyıp 2de bırakıyorlar ve ne extra para ne de başka birşey tekrar çalıştırabiliyor. Güvenlikçiler bugün 2 kişiyi süpheli görüp kovalamışlar, biri kaçmış diğeri heheyakalandı. Şu an amerikan askerleri ne yapıyorlar bilmeme ona.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu yakaladıkları sizin adamlardan mı?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yok yakalayanlar bizim güvenlikçiler. Adamları tanımıyorum ;)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 saat saat bekliyoruz haberlerini :P[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 türkiyeye giriyomu o keleş?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 siz ordan ayrılana kadar bırakmaz şimdi güvenlikçiler adamı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Diablo, 26 Mayıs 2004 20:49 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 20:43 tarihinde demiş ki: nsaı yaa annamadım ben bişi..sen bağdatta mısın şimdi.. *sağa sola bakar..* gormuyonmu abi arkada coniler var ahah :) [b]*gülmekten gözlerinden yaşlar akar*[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 TR giriş kapısında donuna kadar arıyorlar adamı o yüzden silah sokması kolay değil. O adam sorun değilde kaçanı bulmak lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 adamın üstünde bomba falan çıktımı:) kaçan kankaları toplayıp dalmasın?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Öne çıkan mesajlar