Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 26 Mayıs 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
Nihooohhahaa uzaktan hayvani çatışma sesi geliyor. 2 helikopter tam gaz geçti üzerimizden. Tam yatıcam uyutmuyor adiler yaaa. Haydi bu sefer yattım artık.

Adrenaline manyaı olmuşun abi sen :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Mesaj tarihi:
Abso walla allah kullanmak zorunda bırakmasında şöle çık bi mermi yak biraz havaya ateş aç dicemde yanlış anlar amerikalılar vurur bu sefer :)[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
abso allaan savaşının ortasında bağdatta neti nerden buldun ?[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
Abso dan zaten nebula zamanından beri korkarım, korkum artıyo.
*!Çok pis tırsmaktadır*
:hmm:[signature][hline][i]for those who died alone...[i]

[Bu mesaj Solonor tarafından 27 Mayıs 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evelallah yumrukla girerik :D[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
Aman abso ne işin var bağdatta ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
off abi anahaber bülteni izler gibi oldum birden yaa
dikkat et...[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Bugün 3 tane Hammer çevremizi sardı göyaaa ceset bulmuşuz ama saklamışız diye. Bizde yok bilader what ceset dedik. İnsan ağır makinalı namlusu üzerine çevriliyken ciddi anlamda piskoloji sorunu yaşıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Naapıon orada yaaaaa[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
tehlikeli yerler ama anlat biraz meraklandım kalaşnikofu görünce.. benimde almam lazım çok sevdim :)[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
in every job,there is a no!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
kırmızı araba sizinmi:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Açıkcası burdaki bütün terörün sebebi yabancılar. Yani sorun Iraklılardan değil. Amerikalılar zaten devriyeler dışında 6 ay olan görevleri boyunca kalelerinden çıkmıyor. Iraklılar ise saat 7den sonra sokakta dolaşmamaya dikkat ediyorlar. Bize gelince elimizden geldiğince yanımızdakiler örnek olmak için cengaverlik yapıyoruz ki iş ilerlesin korkmasınlar diye ama genede dikkatli olmak lazım. En büyük sıkıntı sıcak ve dünyanın en tembel insanlarını çalıştırabilmek. Türkiyeden gelen 70 işçimizin de çalışma adabını da bozacak bu Iraklılar. Sabah 8de başlıyıp 2de bırakıyorlar ve ne extra para ne de başka birşey tekrar çalıştırabiliyor. Güvenlikçiler bugün 2 kişiyi süpheli görüp kovalamışlar, biri kaçmış diğeri heheyakalandı. Şu an amerikan askerleri ne yapıyorlar bilmeme ona.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
bu yakaladıkları sizin adamlardan mı?[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
saat saat bekliyoruz haberlerini :P[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
in every job,there is a no!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
türkiyeye giriyomu o keleş?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
siz ordan ayrılana kadar bırakmaz şimdi güvenlikçiler adamı:)[signature][hline]Rangermania

evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 26 Mayıs 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
said:
Cthulhu_, 26 Mayıs 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
nsaı yaa annamadım ben bişi..sen bağdatta mısın şimdi..

*sağa sola bakar..*

gormuyonmu abi arkada coniler var

ahah
:)

[b]*gülmekten gözlerinden yaşlar akar*
[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
adamın üstünde bomba falan çıktımı:)
kaçan kankaları toplayıp dalmasın?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
  • Yeni Oluştur...