axeseytan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Evet ben kendi basıma oynuyorum ama kimseleri goremıyorum oyunda hicbir zaman. Lvl 65 sorc var hell e daha yeni basladım gelmek isteyen olursa msnden ulassın takılırız. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Haftaya salı bnette ladder resete kadar yine Pati serverda oynayasım geldi bugün de; oyun kurulmuyor malesef. nedanko'ya attım mesaj. Hala serverda oynayan var mı? Ara sıra giren, eden belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Biz varız, 3 kişi pandemonium için kasıyoruz da bu son gid-gel meselesinden nasibini aldı diablo server'ı da. nedanko'ya ben günler önce mesaj attım, hala bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuradam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 biz takılıyoz hala da key run yapıyoz anca işte girip 5-6 run yapıp cıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 nedanko'nun eline sağlık dememiz gerekiyor sanırım. Açılmış server. Gelmek isteyen olursa ve kısmetse görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ona da çok yük oluyoz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Adam arada bir foruma girip, öm görüp, servera restart atıyor daha ne yapsın? 1.13patch fena olmazdı gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31fizban31 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ccc fizban sikik ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dsqdqd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar