-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 orjinal warcraft III:reign of chaos arıyorum, nolur birisi yardım etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 satayim sana 40m[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 30 milyon zaten ki normalde benim bildiğim ahah :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 geçen sene ben burdan birinden almıştım 15 milyona :) cillop gibiydi kutusu kitapçığı vb, cd keyi felamda battle nette forumlarda çalışıordu gayet iyi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 euheue ne guzel saticaktim:Dsaka bi yana zaten satmicaktim oynuyorum..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Phi sana bir önerim var. Git birinden kredi kartı bul. Yalvar yaakr bir 52 milyoncuk çek. Avaturk'te sanırım hem Warcraft3 hemde Frozen Thorne bir arada pakedi 52 milyona satılıyor. Ben şu an yalvarma aşamasındayım :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende fronzen throne var, 15 milyon civarına wcIII arıyodum ama buldums sanırım gerçi ankaradan kargoyla gelmesi gerekcek daha kesin diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar