DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 selam gardaşlar! Bi iş sebebiyle alsancaktayım,saat 3e kadar bi geminin gelmesini bekleyecem. Cok canım sıkılıyo işiniz yoksa gelin izmirli patiler.sports cafe and pub popcorn diye bi yere coktum,biralar benden! He bu arada heryer gawur lan,3tane voyecır gemi war limanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 dişi patiler dikkat etsin yoksa ertesi sabah biranın bedava olmadığının farkına varabilirler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakagibi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 izmirli olsam birde işte olmasam gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3te işim war sonrasındada yapacak bişi bulamazsam terk edicem bu güzide şehrimizi ve başkente dönecem. yani korkmayın dişi patiler benden zarar gelmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 way arkadas koskoca patıde bira icmeye adam bulamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 başkente gemiyle döndüğünü duyunca korkmuş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ahahahhahahahahahahahhahaha çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 izmirde olsam gelmezdim daha yeni kalktim anasini satiyim kahvaltiyi yeni yapiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 len cakma behlul,kim dedi gemiyle donecegimi? Ejderhamın sırtına atlayıp donecem ankaraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ejderh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 adam DIRAGON SILEYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 fuck yeah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aslında suanda 2dişi pati yola çıktı bile,buraya yazmayıp supriz yapacaklar dimi? Beni bulmak da zor olmaz tabi,keza tek başına oturup bira içen kimse yok. Sizi gidi sizi.. Umut dunyası işte ne yaparsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 adamın esas amacı dişi patiymis lan vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 dişi pati, laik tayyip gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yaw banane dişi patilerden,o castielin ortaya atıp kaçtığı bir olgu. Ben sadece ama sadece muhabbete adam arıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3 azmış yoksa gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Behlul said: dişi pati, laik tayyip gibi bişey yok yani öyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Madcat said: 3 azmış yoksa gelirdim 3de bi gemiye gidip bakacam,yarım saat sürer olsa olsa. Sorasındada oturabilirım yane aksama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kız var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 random birinin gelmesiyle çok awkward bir tanışma yaşanabilir -selam ben dragomsleyır -selam ben de xy -buyur otur -yaşamayı seviyorum -hağ? -küçük çocukları da seviyorum -ha ne?! -kulak memeni öpebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 awkward deil extraterestrial bi durum yasansaydıda 3saattir yannız oturmasaydım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gelmedi mi gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ''izmirlilere bedava bira'' yazsaydın keşki başlığa. ha bir de lama'ya öm atmayı dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gemi sattı aaa küğ.. Sabah 8de gelecekmiş yolda jaws lar saldırmıs.napcam bilmiyorum şuan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar