Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bir işim dolayısıyla kocaelideki carrefour'a gitmem lazım acaba detaylı bir yol tarifi verebilecek olan var mı ? hangi durakta inicem, indikten sonra neye binicem vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Trenle giderim dersen Haydarpaşa - Adapazarı trenine binip, Kırkikievler (42 evler asfa) istasyonunda inceksin. Sonra trenin gittiği yönün tersine doğru yürüyerek yolu takip etcesin. Zaten yol ilerde dönemeç haline gelicek, ordan dönünce de solunda görceksin Carrefour'u. Otobüsle giderim dersen Kadıköy rıhtıma inip Efe Tur'dan veya İzmit Seyahat'ten bilet alcaksın, otobüse binince muavine Carrefour'a giderim diyeceksin, o sana tarif eder. Ben tam emin değilim çünkü artık önünden geçiyolar mı, yoksa servis mi var, yoksa hiç mi bi şey yok falan. İki şekilde de garanti olsun dersen Halkevi durağı veya istasyonunda inip, ana cadde üzerindeki minibüslerden üzerinde Carrefour yazanlara binebilirsin. Carrefour yazmasa bile Vinsan yazar. Hatta yanlış hatırlamıyosam Hat 3'ün ordan geçiyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 trenle gitmeyi planlıyorum aslında 42 evlerde indikten sonra ne kadar yürüme mesafesi vardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 5-10 dakika falan anca sürer. Google Maps'ten bi yol falan çizerim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Google Maps'e girmiyo yalan oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 neyse ben baktım google maps'e hemen yanında çok saol yardımların için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar