gecko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karpuzun içine karafatma dnsı atsalar, karpuzu kesince çekirdekler kaçışsa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Kahvaltılık zahterde kullanılan önemli hedelerden biri karpuz çekirdeği (zahter aslında bu baharat vesaire karışımındaki bir tür kekiğin adı) Karpuzun çekirdeği önemli bir şey bu nedenle benim gözümde. Annanem aksatmadan her yaz kurutur ve zahter yapar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bizim içinse ızdıraptan başka bişey değil, işte insanların farklı şeylerle tecrübeleri böyle, dünya bir mozaik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Griswold said: Kahvaltılık zahterde kullanılan önemli hedelerden biri karpuz çekirdeği (zahter aslında bu baharat vesaire karışımındaki bir tür kekiğin adı) Karpuzun çekirdeği önemli bir şey bu nedenle benim gözümde. Annanem aksatmadan her yaz kurutur ve zahter yapar hehe. aa antakyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar