Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sanal kartla karakter transferi yapılabiliyo mu? Garantiden aldım bi tane ama eğer varsa böyle bişey bulamadım sitede. Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sanal card olarak değil o sanal kartlarım kısmında bilgilerin var, orda herşey yazıyo. Kredi kartı gibi, ama ne kadar yatırırsan o kadar para çekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Normal bi kredi kartıyla yapabildiğin herşeyi sanalkartla da yapabilirsin. Kredi kartı bilgisi girer gibi sanalkart bilgilerini gireceksin, avantajı limitini kendin belirlemen ve işin bittikten sonra hırsızlık vs. riski olmaması. Bunun haricinde internette tamamen bi kredi kartı gibi algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Anlamadım Paid Character Transfer'e girince senden kartını seçmeni istiyo, ordan itibaren bi yanlışlık var sanırım. Sanal kartın içine de 45 lira koydum ama böyle bi opsiyon varsa bulamıyorum account management'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 axedice said: Normal bi kredi kartıyla yapabildiğin herşeyi sanalkartla da yapabilirsin. Kredi kartı bilgisi girer gibi sanalkart bilgilerini gireceksin, avantajı limitini kendin belirlemen ve işin bittikten sonra hırsızlık vs. riski olmaması. Bunun haricinde internette tamamen bi kredi kartı gibi algılanıyor. Tekrar deniyim o zaman. 72 saat ban yiycem diye korkuyorum da. Teşekkürler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sanal kartı tanıttığın asıl kredi kartın visaysa visa seçiceksin tür olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 garantide öel calsımıyo. vadesiz hesap gibi calısıyo sanal kart iste icine para yükleyip alış veriş yapıyosun. bide mastercard olması lazım garantinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar