gecko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu redbull, burn, powerade falan içildiği zaman ne kadar enerji veriyor ben şimdi 3-4 kutu redbull içsem 9-10 saatlik ayakta durmanın verdiği yorgunluğa iyi gelir midir yoksa bu içeceğin amacı bu değil mi biraz iyi geldi gibi şimdi, yoksa psikolojik mi hissediyorum var mıdır bi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hiçbir fikrimiz yok nedir ne değildir kendine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 redbull - 120 mana powerade - 90 mana burn - 130 mana veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Redbull'dan 3-4 tane içilmez, hele alkolle karıştırılıp asla içilmez. Öyle yapıp 4-5 tane içerek çok cool olduğunu sananlar falan var. Ömürleri güzel güzel kısalıyor. Arkasına o uyarıları boşuna yazmıyorlar. Bir de Powerade enerji içeceği değil zaten. İzotonik içecek, burn ve redbull gibi enerji deposu ve de sağlığa onlar kadar zararlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 250ml içmişim yanlız kutusu iğrenç kokuyor kesip fakir kalemliği yapma fikrim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sana yarın araba çarpsa sen de ölecen. ne belli lan ömrümüz. bu ömür kısalma geyiğini çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 powerade in etiketini iyi okumussun ama biri cıkıp izotonik ne demek diye sorsalar "ne bilim ben" demekten öteye gidebilir misin ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 nileppezdel said: Redbull'dan 3-4 tane içilmez, hele alkolle karıştırılıp asla içilmez. Öyle yapıp 4-5 tane içerek çok cool olduğunu sananlar falan var. Ömürleri güzel güzel kısalıyor. Arkasına o uyarıları boşuna yazmıyorlar. Bir de Powerade enerji içeceği değil zaten. İzotonik içecek, burn ve redbull gibi enerji deposu ve de sağlığa onlar kadar zararlı değil yok cool olunup hava atmayla yada alkolla alakası yok, ciddi ciddi 9 saattir yarı açken gölgenin altında ayaktaydım, bi deniyeyim dedim neyse bi etkisi yok galiba gidip dinleneyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Level cap'in 60'tan 55'e iniyor. Evet lvl30'ken de kesilebilirsin ama yoluna devam edecek olursan lvl 60 daha iyidir lvl55'ten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 SNA1L said: powerade in etiketini iyi okumussun ama biri cıkıp izotonik ne demek diye sorsalar "ne bilim ben" demekten öteye gidebilir misin ha? cin tonik işte ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 SNA1L said: powerade in etiketini iyi okumussun ama biri cıkıp izotonik ne demek diye sorsalar "ne bilim ben" demekten öteye gidebilir misin ha? izotonik serum da yedim zamanında hastalanınca ya, az çok cevap veririm sdfdsf neyse hadi kaçtım ben cCc James Bond cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ya bırak. benim exp barım kısa belki hızlı doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fede said: sana yarın araba çarpsa sen de ölecen. ne belli lan ömrümüz. bu ömür kısalma geyiğini çok seviyorumnasıl olsa ölcez anasını satayıp vur dibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 valla red bull'lu o kadar cok kokteyl var ki dünyada bi yere gidip bi bira içip kalkanların votka redbull içenlerin arkasından uydurdugu bişi gibi geliyo AGAGAGA enerji koyulmaz alkole ABABABA diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 enerji içeceklerinin üstündede yazıyor.alkole ilave etmeyiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kalp ile ilgili, tansiyonla ilgili sıkıntınız varsa sorun yaratabilir. gerçi o durumda ne içiyorsun enerji içeceğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çay için çay. harareti alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 isotonik çay için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 nileppezdel said: Redbull'dan 3-4 tane içilmez, hele alkolle karıştırılıp asla içilmez. Öyle yapıp 4-5 tane içerek çok cool olduğunu sananlar falan var. Ömürleri güzel güzel kısalıyor. Arkasına o uyarıları boşuna yazmıyorlar. Bir de Powerade enerji içeceği değil zaten. İzotonik içecek, burn ve redbull gibi enerji deposu ve de sağlığa onlar kadar zararlı değil vodkayı kaç senedir burn ve redbull ile içiyorum.büyük bir bardağa 1 bucuk enerji içiceği ile doluyor ztn asla içilmez derken neden öyle dediğiniz(ahaha ne kibarim) anlamadım 1-2 tane kendini bilmez içip içip ölüyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 selam yıllardır vodka-redbull içerim, hala yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2 red bull içip diabloyu kesiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 size bir tavsiye , light enerji iceceklerinden uzak durun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 genel olarak enerji içeceklerinden uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 genel olarak enerji nakil hatlarından da uzak durun hatta.. bu ne lan.. aile babası gibi tavsiye verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 enerji içecekleri kısa sürede perofrmans arttırıp yorulma sürecini ise daha uzun yaşamanı sağlar. zaten yorgun kasa enerji içeceği içmenin artısı yok eksisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar