Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm bi de çok saçma lan 2 baseden öyle bi ordu çıkması.bittikten sonra replayi izledim şifre mi yaziyor diye.ben protos olsam hep o buildi yapardım sdf

baktım da adam 21. diamondda.hep onu yapiyor galiba safd
Mesaj tarihi:
phoenixler geldikten sonra buildi görmüş oluyosun zaten o andan sonra adapte olucaksın ki gayet güzel oldun. colossusları nasıl görücem diyosan saldırman gerekiyor phoenixlerden korunduktan sonra. saldırınca da eleman colossusları göstermek zorunda. ha colossus çıkmadan yenebilirsin zaten o ayrı konu
Mesaj tarihi:
tunca said:

phoenixler geldikten sonra buildi görmüş oluyosun zaten o andan sonra adapte olucaksın ki gayet güzel oldun. colossusları nasıl görücem diyosan saldırman gerekiyor phoenixlerden korunduktan sonra. saldırınca da eleman colossusları göstermek zorunda. ha colossus çıkmadan yenebilirsin zaten o ayrı konu

küçük map olsa yenerdim aslinda.bi phoenixli replay falan atsana varsa
Mesaj tarihi:
abi 728 ratingli bi diamond işte bişi değil. divison'ında kaçıncı olduğunun hiç önemi yok ki ratingden de pek bişi anlaşılmaz. abartma gözünde xP zaten bütün protosslar midgame'e colossus/stalker ağırlıklı bir orduyla girmeye çalışıyor. sadece phoenix/voidray ekstra ki avantajdan çok dezavantaj sağlar bu iyi oyuncuya karşı, çok çok iyi kullanmadıkça.
Mesaj tarihi:
ben bişey soriim baseinin girişini pylon+gateway ile kapatan sonra arkasına manyak gibi photon atip doğrudan 2 starport ile void cıkan adama ne yapılır? yani ilk klasik 22 expansion açılışı ile oynuodum lingler sonra muta diye herif ben muta cıkana kadar geldi
3 queen vardı herif covvvvvv covvvv covvvv
yapa yapa eritti queenleri,

savunma turretlerinin uzağında kalıyor bide vurmuo spore colony voidlere böle sinir bişi yok mutalar cıkana kadar charge oldu ztn cıktığı gibi 7 muta cacık oldu 4 void e
Mesaj tarihi:
Memphis said:

habide invis unite yoksa, spore yapcanıza queen yapın

3 queen vardı spore colonylerin arasında duruyor ordan vuruyorum voidler gelio spore colonylerin range'i dışından vuruyor queenleri saçmalık ötesi, voidlerin range 7 iken ztn şaka gibiydiler 6 bile kesmemiş 5 e indirsin bence spore colony vuramıo turret vuruo rezil
Mesaj tarihi:
hydra yı denerim bidaha kine ben mutalisklerin ve queen in o kadar aciz kalacağını beklemediğim icin spore colony + spire cıkmıştım hani mantığım şeydi onun süpriiizz voiddd baskını diye gelmesine izin verip silip voidlerini karşı saldırı düzenlemekti mutalar ile ama işte adam uyanık cıktı uzaktan uzaktan safe zone icinden tek tek vurdu beni ztn 2 ile başladı voidler 2sini patlatana kadar 2 tane daha expime indirdi uzaktan spore colony temizlerken charge edip geldi indirdi queenleri saniyesinde mutalar cıktığında geç olmuştu iş charged 4 tane void ray base vuruo
Mesaj tarihi:
Avrupada top 15

Rank Race Character Name
1 Terran Satiini
2 Protoss DuckloadRa
3 Protoss KiWiKaKi
4 Terran ClouD
5 Protoss aTnSocke
6 Terran ServyOa
7 Terran NTT
7 Terran roxkisBratOK
9 Protoss Flayer
10 Terran mouzStrelok
11 Terran mTwDeMusliM
12 Protoss ZeeRaX
13 Terran mouzMorroW
14 Zerg Kuba
15 Terran GoOdy
Mesaj tarihi:
birde zerg fine l2p modeline geçmeden önce belirtmek isterim ki koredeki oyun sistemi ne avrupaya benzio ne amerikaya, daha cok macro temelli oynuyorlar bu yüzden tlo-nada mücadelesinde de gördükki oyunun ilk anlarında tlo hep baskı kurdu, avrupada cok daha hızlı saldırı yapılıyor koreye göre harrass daha yoğun yapılıyor, bu gibi sorunlar yüzünden sanırım zerg başedemiyor eu daki, çok ekstra bir macro becerisi gerekiyor bununla başedebilmek icin belki de bilemiyorum. oturulup iyice incelenmesi gereken bir husus bu bence.
  • Yeni Oluştur...