tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 her şeyi doğru yaptın ama kötü yaptın abi bu kadar basit daha iyi yapsan aynı şeyi yenerdin
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yani evet o durumda corruptor abanman çok mantıklıydı ama hem yeterince abanamadın hem de çok iyi kullanamadın
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 olm bi de çok saçma lan 2 baseden öyle bi ordu çıkması.bittikten sonra replayi izledim şifre mi yaziyor diye.ben protos olsam hep o buildi yapardım sdf baktım da adam 21. diamondda.hep onu yapiyor galiba safd
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 phoenixler geldikten sonra buildi görmüş oluyosun zaten o andan sonra adapte olucaksın ki gayet güzel oldun. colossusları nasıl görücem diyosan saldırman gerekiyor phoenixlerden korunduktan sonra. saldırınca da eleman colossusları göstermek zorunda. ha colossus çıkmadan yenebilirsin zaten o ayrı konu
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tunca said: phoenixler geldikten sonra buildi görmüş oluyosun zaten o andan sonra adapte olucaksın ki gayet güzel oldun. colossusları nasıl görücem diyosan saldırman gerekiyor phoenixlerden korunduktan sonra. saldırınca da eleman colossusları göstermek zorunda. ha colossus çıkmadan yenebilirsin zaten o ayrı konu küçük map olsa yenerdim aslinda.bi phoenixli replay falan atsana varsa
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi 728 ratingli bi diamond işte bişi değil. divison'ında kaçıncı olduğunun hiç önemi yok ki ratingden de pek bişi anlaşılmaz. abartma gözünde xP zaten bütün protosslar midgame'e colossus/stalker ağırlıklı bir orduyla girmeye çalışıyor. sadece phoenix/voidray ekstra ki avantajdan çok dezavantaj sağlar bu iyi oyuncuya karşı, çok çok iyi kullanmadıkça.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yok elimde replay bayadır kimse phoenix yapmadı sanırım, yaptıysa da hiç hatırlamıyorum kolayca yenmişimdir muhtemelen.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mass phoenix'ten DT'ye geçse çok daha mantıklı olurmuş. şu haliyle iyi makrolanmış muta/corruptor/roach/ling ordusuna karşı çok zayıf
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dt yapsa kolayca yenerim muhtemelen
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sdfsdf bodruma niye gidiyon lan.belki gelirdim
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben bişey soriim baseinin girişini pylon+gateway ile kapatan sonra arkasına manyak gibi photon atip doğrudan 2 starport ile void cıkan adama ne yapılır? yani ilk klasik 22 expansion açılışı ile oynuodum lingler sonra muta diye herif ben muta cıkana kadar geldi 3 queen vardı herif covvvvvv covvvv covvvv yapa yapa eritti queenleri, savunma turretlerinin uzağında kalıyor bide vurmuo spore colony voidlere böle sinir bişi yok mutalar cıkana kadar charge oldu ztn cıktığı gibi 7 muta cacık oldu 4 void e
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hydra? muta agressive unit yani avantajın onda oldugunu dusunuosan hydra yapıp savunman lazım
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 habide invis unite yoksa, spore yapcanıza queen yapın
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hydra bas 15-20 tane. Gir adama. 2 Starport push yapanı alırsın rahat. Fazla bekleme yalnız.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Memphis said: habide invis unite yoksa, spore yapcanıza queen yapın 3 queen vardı spore colonylerin arasında duruyor ordan vuruyorum voidler gelio spore colonylerin range'i dışından vuruyor queenleri saçmalık ötesi, voidlerin range 7 iken ztn şaka gibiydiler 6 bile kesmemiş 5 e indirsin bence spore colony vuramıo turret vuruo rezil
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hydra yı denerim bidaha kine ben mutalisklerin ve queen in o kadar aciz kalacağını beklemediğim icin spore colony + spire cıkmıştım hani mantığım şeydi onun süpriiizz voiddd baskını diye gelmesine izin verip silip voidlerini karşı saldırı düzenlemekti mutalar ile ama işte adam uyanık cıktı uzaktan uzaktan safe zone icinden tek tek vurdu beni ztn 2 ile başladı voidler 2sini patlatana kadar 2 tane daha expime indirdi uzaktan spore colony temizlerken charge edip geldi indirdi queenleri saniyesinde mutalar cıktığında geç olmuştu iş charged 4 tane void ray base vuruo
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Avrupada top 15 Rank Race Character Name 1 Terran Satiini 2 Protoss DuckloadRa 3 Protoss KiWiKaKi 4 Terran ClouD 5 Protoss aTnSocke 6 Terran ServyOa 7 Terran NTT 7 Terran roxkisBratOK 9 Protoss Flayer 10 Terran mouzStrelok 11 Terran mTwDeMusliM 12 Protoss ZeeRaX 13 Terran mouzMorroW 14 Zerg Kuba 15 Terran GoOdy
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 birde zerg fine l2p modeline geçmeden önce belirtmek isterim ki koredeki oyun sistemi ne avrupaya benzio ne amerikaya, daha cok macro temelli oynuyorlar bu yüzden tlo-nada mücadelesinde de gördükki oyunun ilk anlarında tlo hep baskı kurdu, avrupada cok daha hızlı saldırı yapılıyor koreye göre harrass daha yoğun yapılıyor, bu gibi sorunlar yüzünden sanırım zerg başedemiyor eu daki, çok ekstra bir macro becerisi gerekiyor bununla başedebilmek icin belki de bilemiyorum. oturulup iyice incelenmesi gereken bir husus bu bence.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yok tam skeine koreliler su adna cok daha agressive oynuyo. o nadanın tarzıydı.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 LoL bu ne ya hepsi terran nerdeyse arada 2-3 tane protoss var 1 tanede numune zerg iyimiş =)
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Valla izledik ESL'yi işte. 1.Terran 2.Zerg 3.Zerg İlk 8 de Protos yok.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 üst seviyede ırktan çok oyuncular önem kazanıyor. ilk 10 ilk 100 yanıltıcı olabilir.
Öne çıkan mesajlar