Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Ciprian

Öne çıkan mesajlar

whoisme said:

xD daha demin protosun teki gazabıma ugradı girişi kapatmış bilmiyorum protosu simdi hani koruyan saglam vuran seyler varya neyse arkadan tuneli bi actım 20 hydralisk+30 tane falan zergling arkadan bi girmişim xD adam neye ugradıgını sasırdı

şöyle diyince de hiç inandırıcı olmuyor, hangi ligdesin bari?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

muta cok güclü

aah ahh keske oyle olsa.

terranı MM basar, stimpackli marine'lere iner muta.
zerg'ü hemen hydra basar, yine iner mutalar.
toss stalker basar diyecem de, evet en cok toss'a karsi yariyor muta :) ama yine de eskisi gibi değil. muta/ling ile stalker/colossus'u yenemiyorum lan :/

iyi oyuncuya eskisi gibi mobilite avantajı da pek kalmıyor mid-game'de, medivacler olsun, blink olsun vs.

zerg oynarken genel olarak; eger rakipten daha iyi macro yapamazsam yeniliyorum gibi hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam saf MM giderse kolay iş de, Tank + MM = ölü banelingler :/

Bir de mech'ciler var agır thor giden onlar gercekten aglatıyor.

Biraz T oynayip da iyi Z oyuncuları nasıl beceriyorlar görürsem daha rahat edicem sanırım. ZvP'yi kaptım gibi, roach>hydra>muta derken çoğu p oyuncusu ne yapacagını sasırıyor ama ZvT ı ııh.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce çok klasik bir ZvT maçı oynadım. Adam marine+tank gitti, çok güzel timing push yaptı tam mutalar çıkmadan önce hızlı aldıgım xp'ye girdi. Banelingler marineleri yedi ama zerglingler kalanları alamadı. Haliyle xp'yi kaybettim ama mutalar ile günü kurtardım. Üssünü harasslıyordum ki kalan marineler ile biraz tuttu, hemen ardından da viking gecikmedi.

Havada vikingleri ezmeme, elemana xp aldırmamama ve de xp'mi geri kazanmama ragmen elemanın thor'a gitmesini engelleyemedim ve 3 tank 2 thor 4-5 civarı viking ve onlarca marine ile beni resmen steamroll etmesine hicbisey yapamadım. Hydra denedim ama cok sayida degillerdi ve tanklara karsi eridiler. Mutalari hic sokamadim thorların arasına ama yine en sonda pek bisey yapamadilar. Lingler de yine mass marine ve tank altinda eridi. Baneling basabildigim zamanda iyiydi ama ona da gaz yetmedi cok fazla basamadim :)

Kısacası, neredeyse bütün oyun boyunca ekonomik avantajda olmama ragmen yok yani, muta da ise yaramadı. 1/1/1 ya da mech gidince terran direk eriyor ordum. Ancak cok daha iyi oynayınca, ya da terran burrowlanmıs roachları yemek gibi hatalar yapınca kazanabiliyorum gibi hissediyorum T'ye karsı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...