tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iyi dedin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 havadan zergling iyi oluyo colosusa onu da yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 xD daha demin protosun teki gazabıma ugradı girişi kapatmış bilmiyorum protosu simdi hani koruyan saglam vuran seyler varya neyse arkadan tuneli bi actım 20 hydralisk+30 tane falan zergling arkadan bi girmişim xD adam neye ugradıgını sasırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 whoisme said: xD daha demin protosun teki gazabıma ugradı girişi kapatmış bilmiyorum protosu simdi hani koruyan saglam vuran seyler varya neyse arkadan tuneli bi actım 20 hydralisk+30 tane falan zergling arkadan bi girmişim xD adam neye ugradıgını sasırdı şöyle diyince de hiç inandırıcı olmuyor, hangi ligdesin bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben baktım bronz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ama ligde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ayağınızı denk alın ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 isteyen gelsin bronze ligine bakmayın ilk maclarımda cok yenilmiştim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ucunbiri friende ekliyim benim score submarye bak ordan gorursen tabi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Cuce said: muta cok güclü aah ahh keske oyle olsa. terranı MM basar, stimpackli marine'lere iner muta. zerg'ü hemen hydra basar, yine iner mutalar. toss stalker basar diyecem de, evet en cok toss'a karsi yariyor muta :) ama yine de eskisi gibi değil. muta/ling ile stalker/colossus'u yenemiyorum lan :/ iyi oyuncuya eskisi gibi mobilite avantajı da pek kalmıyor mid-game'de, medivacler olsun, blink olsun vs. zerg oynarken genel olarak; eger rakipten daha iyi macro yapamazsam yeniliyorum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 baneling en son ne oldu bilmiyorum ama mass bane ile (20 30) üstten muta desteği ile annesi üzülmeyecek yer ordusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 e o yüzden güclü zaten, terran mm basmak zorunda, marine sayısı iyice artınca, salıvericeksin banelingleri toplıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bu arada Queen'in creep animasyonu ne iğrenç yaws :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ya tamam saf MM giderse kolay iş de, Tank + MM = ölü banelingler :/ Bir de mech'ciler var agır thor giden onlar gercekten aglatıyor. Biraz T oynayip da iyi Z oyuncuları nasıl beceriyorlar görürsem daha rahat edicem sanırım. ZvP'yi kaptım gibi, roach>hydra>muta derken çoğu p oyuncusu ne yapacagını sasırıyor ama ZvT ı ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Z versus T de zerglingleri yolla8 tane falan en fazla Hani ordan saldircam mantigi sonra overseeri onlarin bos bi here yolla kur tunneling cikar hydra+zerglingleri :) happy end INCOMING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi senle bi oynayalim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sparkcaster said: baneling en son ne oldu bilmiyorum ama mass bane ile (20 30) üstten muta desteği ile annesi üzülmeyecek yer ordusu yok o kadar gazı nerden buldun lan xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 big game hunters oynuyodur spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 modern zvt roach/ling/baneling az muta ve drop üzerine kurulu mech veya mech/bio giden terrana karşı. ama terrandan bir hayli daha iyi oynamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 tunca said: Sparkcaster said: baneling en son ne oldu bilmiyorum ama mass bane ile (20 30) üstten muta desteği ile annesi üzülmeyecek yer ordusu yok o kadar gazı nerden buldun lan xP ayrıca pure stalker veya microlanmış MMM çok rahat alır bu orduyu cost effective bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Az önce çok klasik bir ZvT maçı oynadım. Adam marine+tank gitti, çok güzel timing push yaptı tam mutalar çıkmadan önce hızlı aldıgım xp'ye girdi. Banelingler marineleri yedi ama zerglingler kalanları alamadı. Haliyle xp'yi kaybettim ama mutalar ile günü kurtardım. Üssünü harasslıyordum ki kalan marineler ile biraz tuttu, hemen ardından da viking gecikmedi. Havada vikingleri ezmeme, elemana xp aldırmamama ve de xp'mi geri kazanmama ragmen elemanın thor'a gitmesini engelleyemedim ve 3 tank 2 thor 4-5 civarı viking ve onlarca marine ile beni resmen steamroll etmesine hicbisey yapamadım. Hydra denedim ama cok sayida degillerdi ve tanklara karsi eridiler. Mutalari hic sokamadim thorların arasına ama yine en sonda pek bisey yapamadilar. Lingler de yine mass marine ve tank altinda eridi. Baneling basabildigim zamanda iyiydi ama ona da gaz yetmedi cok fazla basamadim :) Kısacası, neredeyse bütün oyun boyunca ekonomik avantajda olmama ragmen yok yani, muta da ise yaramadı. 1/1/1 ya da mech gidince terran direk eriyor ordum. Ancak cok daha iyi oynayınca, ya da terran burrowlanmıs roachları yemek gibi hatalar yapınca kazanabiliyorum gibi hissediyorum T'ye karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Venator acaba bana karşı mı oynadın :p Daha demin ben de buna benzer bi TvZ oynadım tek farkı yaptığım Reactor Hellion-Mara pushuydu :). Steppes of War'da mı oynadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Hellion hic yoktu abi sana karsi olamaz :) Ama iki benzer ZvT macinin yasaması da iyiymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar