pronoit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 asil sorun htler de. sc1dekinden cok daha yüksek damageli ünitler ve hpleri de ya denk ya da yüksek ona rağmen psi storm ağir nerf yemiş akil mantik hak getire
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 betada yukardeyeken bole regen oluyolardı, normal halleri bile deil regen oluyodu. regende bi sorun yok bence en hoş niteliği roachın regen ve burrow move kesinlikle onlar nerf yememeli, illa bişi nerfliyceklerse geri kalan seyleri nerflesinler.
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 roach'a bi rol biçsinler önce. ne bu böcek? saldırı birimi mi, cannon fodder mı?
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 cannon foderdı basta, sonra dmgını cok arttırdılar, beta oncesi, şimdide range'ini. oldu sana bust
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ama düşünürseniz zaten yer birimleri ağırlıklı tasarlanmış sc2 de roach tipi bir birim olmazsa zerg hiç bir şey yapamaz,stimpack aç 3-5 marine,5 tane mara yanına 1-2 hellion gg yaz çık,mesela enteresandır ht de yıldırım atarken damage upgrade oluyor ama infestorda bunu göremiyoruz.Bunun yanında colosus gerçekten çok ciddi bir birim doğrudan oyun kazandırıyor.Terran bence hala reaper kullanmalı,süpriz atak için
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ladder 1v1 deki herkes zerg olmuş. midem bulandı yaa birde bütün zergler istisnasız fast baneling yapıolar. tutamazsan sıçtın yani.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dünden beri 10 zergle mac yaptiysam 7 si full hydra kalani hyda roach
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lelouch said: dünden beri 10 zergle mac yaptiysam 7 si full hydra kalani hyda roach mass hidra gidenlerin çaresi baneling ama, hidra + roach gidenlere karşı iş zor oluyor biraz. aslında benim aklıma birşey geldi. karşısına zerg gelmesini istemeyenler, zerglerin favorisi olan mapleri map preferens'ten işaretlesinler. Birazcık ta olsa z v z şansını düşürür bu tahminim. ama denemedim bilmiyorum. teori yalnızca :)
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 DeathWarrioR said: ladder 1v1 deki herkes zerg olmuş. midem bulandı yaa birde bütün zergler istisnasız fast baneling yapıolar. tutamazsan sıçtın yani. Zaten zamanım yok fazla, bıraktım ladder'ı falan. Custom atıp çıkıyorum. Geçer bu Zerg sevdası yakında.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bordomavi said: Lelouch said: dünden beri 10 zergle mac yaptiysam 7 si full hydra kalani hyda roach mass hidra gidenlerin çaresi baneling ama, hidra + roach gidenlere karşı iş zor oluyor biraz. aslında benim aklıma birşey geldi. karşısına zerg gelmesini istemeyenler, zerglerin favorisi olan mapleri map preferens'ten işaretlesinler. Birazcık ta olsa z v z şansını düşürür bu tahminim. ama denemedim bilmiyorum. teori yalnızca :) protoss olup bane yapınca kızıyor karşı taraf fsddf
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lelouch said: Bordomavi said: Lelouch said: dünden beri 10 zergle mac yaptiysam 7 si full hydra kalani hyda roach mass hidra gidenlerin çaresi baneling ama, hidra + roach gidenlere karşı iş zor oluyor biraz. aslında benim aklıma birşey geldi. karşısına zerg gelmesini istemeyenler, zerglerin favorisi olan mapleri map preferens'ten işaretlesinler. Birazcık ta olsa z v z şansını düşürür bu tahminim. ama denemedim bilmiyorum. teori yalnızca :) protoss olup bane yapınca kızıyor karşı taraf fsddf z v z konuşuyorduk ta ondan :) mass hidraya colo veya zealot ağırlıklı gideceksin. Roach + hidraya ise bolca colo.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Zergler size bir sorum olacak, karşıdaki toss ht mi gitse daha üzülürsünüz colo mu?
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 1v1 mapte 10 zergden 9 u ling rush kasıyor. Shakuras Plateu ve Blistering Sands hariç kalan 3 1v1 mapide map preferencesda iiaretledim. hani 9 rush ın 7 sini tutuyorum, artık zerg varsa scout yollasamda 7 pylyon 10 gateway yapiyorum allahın emride, zevk almıyorum 7-8 dakikalık maçtan. Adam zerg rush faillasın, 3 gateway bas 12 zea go gg. Bayıyor beni. Birde pvz de p banelingi erken scout edemeyip makro agırlıklı fe alırsa üzülüyor, cübkü normalde p birimlerine karsı baneling cost effective olmaktan cok uzak, ama fe gidip banelingleri tutacak forceunuz olmazsadaha sonra linglerle kötü oluyorsunuz.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bakas said: Zergler size bir sorum olacak, karşıdaki toss ht mi gitse daha üzülürsünüz colo mu? İkisini birlikte çıkıp HT'leri Colossus'ların önüne kalkan yaparsa benim moralim bozulabilir bayağı.
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ht yi adam gibi kullanan tabi bir kaç tane yapmak lazım,1 kişiyle oynadım adam eritti resmen orduyu ama sayısı fazla olan colosus ve stalker kombosuna hiç bir şey yapamıyorsun,ancak infestor falan kullanıcaksın
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ht zerge karşı kötü ya.roachlar lolrrow atınca çok az damage vuruyor.robo gitmek daha iyi zerge bence
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bi protoss olarak, spawndan önce hatchery atip turtle yapan zerge kaçıncı dakkada girişmem gerekiyor ? 12 civarı dakika hep zirvede oluyor benim grafik millete karşı bi de herkes aynı mı oynar ya, zergling muta, roach muta muta kadar kafanıza taş düşsün
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Lelouch said: bi protoss olarak, spawndan önce hatchery atip turtle yapan zerge kaçıncı dakkada girişmem gerekiyor ? 12 civarı dakika hep zirvede oluyor benim grafik millete karşı bi de herkes aynı mı oynar ya, zergling muta, roach muta muta kadar kafanıza taş düşsün Muta zorunlu birim gibi bir şey malesef. Anca Hydra basıcan ki Muta ile uğraşmayacaksın, ama o da yavaş kalıyor creepsiz.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 1 gate phoenix bas 3 gate sonra expand 5-6 phoenix gibi phoenixi bırak, gate sayınıa rttırıp yava ysva sbaskı kur işte. cok commit etme ama, sindire sindire yen adamı.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 genellik tek savaş sonrası bitiyor oyun, çok hırslı oynuyorum, resmen tek savaşta parça parça etmek, baseine tecavüz etmek istiyorum. İyi turtle yapılınca da geri çekilmiyorum inat Hep bu yüzden kaybediyorum, huk gibi
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 eşşoleşşek idra, ağladı her maç sonunda, şimdi herkes zerg, çeşit kalmadı lan
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bence sentry yapabilirsin colosus sentry stalker high templar,zaten zerge karşı colosus şart sentry ve ht de öle ama ht yi çok iyi kullanman lazım
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi eminnmim huk gibi kaybetmiyorsundur. daldın olmuyosa olmuyo yanı, kırabilceğin base var kıramıycağın. at expandi, containde dur biraz geri cekil. zergde zerg işte adam absıyosa işci basamıyodur. herkez fruitdealer değil.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Protoss Stratejileri diye bir başlık gördüm, sanki Zerg'ler böyle yaparsanız yenersiniz bizi diye bu başlıkta cevap vermezler gibi?
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 phoenix basan protossa corruptor basın. direk dövüyor. eskiden phoenixler hep oyun düzenimi bozarlardı. artık phoenix gördüğüm an basıyorum 5 corruptor, oyun sonuna kadar phoenixi kesiyor. bunun dışında protossa karşı infestor çok önemli birim. neutral paraside ile colossusları ele geçirdikten sonra geri kalanı almak çok kolay oluyor. map ortalarındaki tepeliklere infestor droplarsanız birer tane çok işe yarıyor.
Öne çıkan mesajlar