MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 önce bi sopranos'u izle sonra gel yiğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nip tuck'ta gider tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bsg topicini uplamıyım.ben öyle starwars uzay yolu falan sevmem sevmedim hiç ama bsg yi izliyorum 2 haftadır.finale 4-5 bölüm kaldı. başka topiclerde öyle uzaylı ışınlı şeylerle işim olmaz dediğim için özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 edit: neyse düzeltilmiş. bu kaldı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 olumsuz bi örnek verelim.. rastgele indirdim unnatural history mi ne öle bişi. çocuk dizisi, nickolodeon mu ne artık onun herhalde.. vasat.. glades diye bi dizi varmış.. eh, eğlenceli sayılır. polisiye bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bi de bbc one'ın the deep diye denizaltı dizisi var.. 5bölümmüş herhalde. bilimkurgumsu ama bilimsel konuşmaların hiçbirisi makul değil.. takılmazsanız cgi'lar güzel. geçen gün mü ne çıktı ilk bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Sanctuary, eureka ve bones gerisi komedi olur ama psych da izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 the wire damages lie to me (fasulyeden) ben derim ki the wire izle. kesinlikle çok farklı bir dizi. ayrıca 5 sezon sonunda bitti yani yeni sezon falan bekleme derdi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Deadwood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 verdiğin kıstaslara uymasa da mutlaka izlenmesi gerekir diye: californication. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 fenris said: deadwood ve sopranos. Deadwood iyi başladı daha sezon 1de baymaya başladı. Koskoca Bill Hickok 1 kişiyi tek öldürdü. Adamın ölüm dönemine denk gelmiş sezonun ilk kısmı. Bullock'ta 2 sezondur bekliyorum kampı ateşe verecek diye sert sert bakıp 2 tokat çekip gidiyor. Bunlar çok medeni kovboylar yahu. Güzel ama arada silahlarda patlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar