derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ah be arkadasim, bi beni dinlesen hep dogrusunu yapicaksin ama :) Git al craft item'ini kiy parana. Cata gelene kadar sen bayarsin zaten oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 craft progress yapan guildlerde falan iyi oluyor. icc ilk geldiğinde 264 lük itemların 5-10k arasına patlıyordu, 25 kişi 2'şer parça craft yaptırdı mı ciddi fark yaratıyordu. normal mod puglayan biri için hele expansion öncesi gereksiz bence. bekleyip cataclysm'in starter epiclerini craft ettirirsin biriken paranla çatur çutur raidlere girersin yüksek lvl item başlama avantajı ile. ama tabi karar senin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dunemaul'da gold karşılığı icc 10 hc boostlanır, bane of the fallen king dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 valla herkes cataclysme para kasıyo bende 2 ay para kasmayı düşündüm yada 2 ay hesabı dondurayım cataclysm ile deavm ederim diye düşünüyorum. baydı icc bulamamak. craft yaptırsam bi türlü para kalmıcak cataclysm de kalcaz yine aynı durumda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 khala said: dunemaul'da gold karşılığı icc 10 hc boostlanır, bane of the fallen king dahil. ehueh benzer bisiyi twisting netherda yapiyoruz biraz daha genis kapsamli herald immortal bane kingslayer meta drakeler flm var ilgili topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 60k gold vay iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yaklasik 32k gold geldi booster basi immortal rundan gecen hafta =p inaktif duruyorum oyle boost&gdkp rundan weekly 60-70k gold geliyor 12-14 saatlik ugrasla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 90 frostum oldu ne almam gerekiyor ? Shoulder + Libram mı alsam yoksa chest falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 icc den sana düsme sansi en az olan itemi al. Mesela ilk bosstan benzer bi shoulder düsücekse gidip te onu alma. Hangi item'a ulasman en zorsa onu sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 heh benim atlasta niyeyse dro prateler gözükmüyor. icc drop ve ratelere bakabilceğim link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 wowhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 icc25 yaptım 5. bossta herkes quit atio zaten klasik alıştım. 4-5 item çıktı işime yarayan birine 5 diğerine 15 falan attım lol yaptırabilceğim bütün craftları yaptırmaya kara verdim droptan item alamıcam nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 10 mande sansin daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ama gear kalitesi daha düşük. Olay o değil 3-4 kişi roll atıyor itemlerime max ama sorun benim 5-10-15 max 25 falan atmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 20-22k küsür param vardı Gittim Hellfrozen Bonegrinders ve Legplates of Painful Death yaptırdım. 4400 e AH de Carapace of Forgotten Kings gördüm mail ama statlarını sevdim crit falan more agi more crit hesabı. Bunu alıp kullansammı ? Chestim hala t9 setinin chesti. temiz temiz +97 küsür gs hem :) Ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hmm intel felan bence kasmaya degmez.Emblem chest bayaa hoş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 90 emblem vardı waist aldım 30 kaldı 60 olunca ya trinket yada gloves alıcam. cheste var yani baaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 SevimliEjderha said: Ama gear kalitesi daha düşük. Olay o değil 3-4 kişi roll atıyor itemlerime max ama sorun benim 5-10-15 max 25 falan atmam :) elindeki geardan daha iyi ama sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 para batıyo galiba bana :D zor tutuyorm ah den almamak için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bence strli 232 t9 intelli agili 264 lü itemden daha iyi ama yine de bilen arkadaslar yardımcı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oturun çar kasın baştan,okuyun catakulli yeniliklerini hangi class gözünüze hoş geliyorsa oturun kasın. nasıl olsa hepimizin dediği gibi itemler çöööööp olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 çok geç aldım bile itemi ama giymedim daha bide hesap ladım bankadaki 3-5 gem ve primordialle bu boe leri satarsa m30k param oluo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 paladine gidip agility item almışsın hem de cata öncesi. catada starter epic itemi parça başına 10-15k gold craft tutarken kafanı vurma taşlara da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kataya daha min 2ay war 2 ayda o para 10 kez geri gelir.. aldıgı itemla da 2 ay keyfiyle oyun oynar.. 2 pixelin derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 o mail itemi verdim shoulderplates of bilmemne aldım 264lv icc drop boe bişi. resetten sonra toplucam tamamen charı severim catayı matayı en kötü ihtimal çıktığında gold alırım dert olursa üstteki adam haklı beyleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar